Representació andorrana a la nit de boxa de l’’streamer’ Ibai Llanos

Toño Martos ha sigut l’encarregat d’entrenar al youtuber ElmilloR, resident al país, per al seu encontre en un dels esdeveniments més esperats a Twitch

Amb la bandera nacional pintada als cabells, l’andorrà Toño Martos acudia a la presentació del que ja es parla que serà un esdeveniment sense precedents al món del ‘streaming’. Dimecres, 26 de maig, al canal de Twitch d’Ibai Llanos es donarà l’enfrontament de boxa entre youtubers, tres dels quals (ElmilloR, Torete i Viruzz) són residents al país. Aquest tipus d’acte ja s’ha fet amb anterioritat als Estats Units, però mai a Espanya.

Fa cinc mesos que s’està preparant el combat de boxa, arran d’una piulada del streamer Reven, company d’Ibai Llanos, creant un piqui amb el youtuber ElmilloR, resident andorrà. Així és com Martos, que és entrenador personal de boxa i té un gimnàs, va passar a entrenar als tres competidors que s’han preparat al país per a l’esdeveniment. “Hem entrenat molt més del que ell vol admetre, jo el veig molt preparat”, comentava l’andorrà a la roda de premsa posterior a la sessió de pesatge dels participants.

Aquests combats han estat preparats com si es tractés d’un acte professional. No solament s’han preparat els participants com si ho fos, sinó que també ha comptat amb nombrosos patrocinadors. A més, s’han realitzat proves per descartar que qualsevol dels presents tingués la Covid-19, assegurant-se que totes fossin negatives. Els youtubers s’han traslladat a la casa d’Ibai, ja que l’acte se celebrarà a Barcelona.

S’ha preparat l’esdeveniment amb molt de respecte per la boxa i els seus esportistes, creant un reglament específic però molt similar a l’amateur

Ahir es va donar la ronda de pesatge, en què els sis participants es van posar en mans d’un àrbitre que va comprovar que s'acompliren els acords als quals s'havien arribat per a cadascun dels enfrontaments. La jornada es va donar amb l’ambient despreocupat que sempre regna als directes d’Ibai. Tot i això, l’streamer en tot moment va deixar clar el gran respecte per la boxa amb el que s’ha organitzat l’acte i s’han entrenat els youtubers.

Per a la jornada de demà s’ha preparat un reglament i format específic, que s’aproximen bastant a les normes amateurs, però que seran úniques per a l’espectacle. Principalment, s’ha buscat protegir la integritat física dels sis participants, ja que no hi són professionals, però també aconseguir un acte dinàmic tenint en compte les circumstàncies en què es donarà.  

Així, els tres combats tindran les mateixes regles, sols variarà la duració del duel principal. En primer lloc, la disputa entre Reven i el MilloR, que és el cap de cartell de la vetllada, tindrà cinc assalts de tres minuts. La resta serà de tres assalts de tres minuts. Els sis youtubers portaran casc i guants, i no portaran camiseta.

Etiquetes

Comentaris

Trending