Un rècord certificat pel llibre Guinness

Ildefons Lima rep el certificat d’haver aconseguit la carrera com a internacional més llarga de la història del futbol: 23 anys i 350 dies, xifra que podria créixer encara més al setembre

23 anys i 350 dies. És el rècord Guinness del qual pot presumir ja Ildefons Lima. L’organització li ha fet entrega del document que certifica que és el jugador amb la carrera internacional més llarga, després dels darrers amistosos disputats amb la selecció contra Irlanda i Gibraltar, el mes passat.

Lima va debutar amb Andorra fa 24 anys, el 22 de juny del 1997 en un duel contra Estònia. Des de llavors, suma ja 129 participacions en partits amb la tricolor. En ells ha anotat onze dianes.

Des d’aquell dia i fins al passat 7 de juny, quan es va jugar el duel contra Gibraltar, havien passat 23 anys i 350 dies. I això ha volgut reconèixer el llibre Guiness. Es tracta de la carrera com a internacional més llarga i així li han confirmat amb el corresponent certificat.

Un document que, però, potser dura poc. I és que, un cop signada la pipa de la pau amb la Federació, tot apunta al fet que Lima continuarà sent convocat amb la selecció. De fet, al setembre hi ha tres nous compromisos contra San Marino, Anglaterra i Hongria, ja corresponents a la fase de classificació per al Mundial.

I, per tant, si torna a ser cridat, la dada del certificat continuarà creixent. De fet, llavors superaria els 24 anys. I qui sap fins a on creixerà.

certificat lima

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending