Principat Calleja

El muntanyista i presentador de televisió, Jesús Calleja fa estada a Andorra per gaudir del país amb un grup d’amics

És un apassionat de la natura. Un ‘fora de sèrie’ que dedica tant la seva vida professional com la personal a gaudir dels esports a l’aire lliure. En aquesta ocasió, el popular aventurer Jesús González Calleja ha visitat el Principat per practicar descens de muntanya en bicicleta amb els seus amics, a més d’allotjar-se a una borda de la mà d’Epic Andorra.

Calleja va començar les seves vacances el cap de setmana passat amb la companyia dels seus amics. “Volem aclarir que hem decidit fer-nos els tests abans de vindre per saber que estem bé. Som una unitat familiar testada”, ha declarat a les seves xarxes socials. Concretament, la colla farà un tour de bicicleta de muntanya d’uns deu dies, començant pel Pas de la Casa.

Diumenge passat el muntayista i companyia van llogar de nou bicicletes a La Massana amb l’objectiu de completar el Bike Park de Vallnord. Just al Pic del Cubil, la colla va qualificar l’experiència com “un espectacle al·lucinant, pura diversió, el meu primer orgasme en 47 anys”. Fins i tot, i per sort de forma anecdòtica, van tindre un ensurt amb la caiguda aparatosa d’un dels integrants del grup després de perdre el control a una corba.

Tots plegats van acabar a una terrassa de restaurant per carregar energies i comentar l’adrenalina viscuda que caracteritza aquest esport. “Ha estat una jornada dura, això què significa? Que l’hem donat dur, molt dur a l’enduro”, va explicar el presentador amb la cara visiblement plena de sorra. Les seves aventures es poden seguir a través del seu Instagram, a la secció IGTV.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending