El policia de la no-mascareta al gimnàs

Les darreres setmanes agents del cos d’ordre van haver d’aixecar un acte d’infracció a un company que no complia amb les mesures anti-Covid al Serradells, on admeten que normalment contactar amb el servei públic fa afluixar els incomplidors

Poc es podien pensar els agents que fa unes setmanes van haver d’acudir als Serradells que haurien d’acabar aixecant una acta d’infracció a un company per no dur degudament col·locada la mascareta mentre feia les activitats físiques corresponents. Era al gimnàs del centre esportiu parcialment en obres per refer-lo, la zona aquàtica, de l’incendi que va sofrir. No és que sigui cada dia que els agents hagin d’acudir al recinte esportiu de la capital, però sí que els responsables del centre han d’activar-los de tant en tant.

Admeten les fonts consultades del centre esportiu que l’agent no és el primer ni el segon usuari que fa cas omís de les normes que hi ha imposades en aquest temps de pandèmia si es vol acudir al gimnàs. Posar-se la mascareta a alguns dels agosarats esportistes de gimnàs els costa. Potser ‘l’enfrontament’ dura una mica. Normalment l’usuari acaba cedint. I si no ho fa a demanda del monitor o l’encarregat de torn del centre, se sol afluixar si es presenten a les instal·lacions dels Serradells els agents requerits.

Alguns cops, fins i tot no cal arribar a sancionar. La presència és suficient perquè se solucioni l’incident en aquell moment i no es torni a repetir. Però no seria el cas del policia infractor. L’home es va posar dur amb el monitor que li va reclamar el compliment de la normativa. De fet, s’hi hauria encarat i una mica més hi tot. Quan van arribar els agents alertats, veient la situació -no era només la no-mascareta, era que la situació s’havia desmarxat una mica-, no van poder fer res més que aixecar acta de la infracció i dels fets que l’acompanyaven.

Hauria sorprès la situació als propis companys de l’implicat. I és que aquest no fa gaire mesos que es va veure involucrat amb un altercat amb un altre uniformat que li va valdre la detenció i més de trenta hores d’arrest a les cel·les en espera de passar a disposició judicial. Està processat i té una causa judicial oberta malgrat que després d’uns dies de suspensió de feina, ara ja torna a treballar. A no ser que l’afer de la mascareta que no duia als Serradells li suposo algun nou expedient.

Comentaris (19)

Trending