Pixera estroncada, batussa assegurada

La policia deté la matinada de diumenge pels insults i les acusacions que va formular contra dos agents una dona que prèviament havien controlat mentre orinava enmig del carrer, a l’avinguda d’Enclar

Que li tallessin la pixera no se li va posar bé. Segurament deuria ser això i l’alt índex d’alcohol que portava al cos que va fer que tingués una reacció desproporcionada vers els dos agents de policia que la van controlar mentre orinava al carrer. No és que la controlessin tal qual. És que li van recriminar que estigués miccionant enmig de la via pública. Però la noia, irascible, va girar-se contra els policies amb insults i acusacions greus. Tot plegat li va valdre la detenció.

Els fets, segons que han explicat diverses fonts, van iniciar-se vers les 4 de la matinada de diumenge quan una patrulla que feia ronda amb total normalitat va advertir, des del cotxe estant, la presència de la noia a l’avinguda d’Enclar, a prop d’un local d’oci nocturn. La jove orinava. Sense cap dubte. Més encara, quan els agents s’hi van atansar per recriminar la seva acció, la dona els va fer un gest com si els demanés que s’apartessin. Que la deixessin fer. Que la deixessin tranquil·la.

La situació va anar pujant de to quan la jove s’hauria negat a identificar-se entre mostres evidents -corroborades per alguns veïns de la zona i, després, aparentment, pel control d’alcoholèmia que se li hauria efectuat- que la beguda li havia fet (mal) efecte. Aquí va començar una primera col·lecció d’insults que inicialment els agents van tolerar però que, al final, van portar els uniformats a controlar-la ja en qualitat de detinguda i fer-la pujar al vehicle amb el qual l’haurien traslladat en dependències policials.

Ni durant el trajecte ni tampoc al despatx central de la policia l’actitud de la dona no hauria remès. Amb més de dos grams d’alcohol per litre de sang aproximadament, la jove va arribar a insinuar o més que això que els agents eren consumidors d’estupefaents. No consta que la detinguda donés positiu també als tòxics. Però en tot cas, que els agents li haguessin estroncat la pixera no se li va posar gens bé. Gens.

Comentaris (11)

Trending