Omple el dipòsit (una mica) i corre

La policia ha hagut de controlar en diverses ocasions un Seat León grana d’un resident al Pas que es dispensa carburant normalment a la zona de Canillo i sempre o gairebé marxa sense pagar

Deu euros de gasolina, potser quinze o vint. Però no gaires més. Això sí, injectar-los al dipòsit amb certa rapidesa i dissimulació i tocar pirandó. És la història d’un Seat León vermellós. Potser grana. La policia l’ha enxampat en diverses ocasions. De fet, els agents pràcticament ja saben on anar a buscar el conductor pispa de carburant. Un jove resident al Pas de la Casa que de tant en tant també en fa d’altres.

Però l’especialitat és omplir el dipòsit -just el que donen aquests pocs eurets- i marxar de l’estació de servei sense pagar. Normalment ho fa a la zona de Canillo. Li cal cercar una gasolinera d’autoservei, és clar. En cas contrari, ho té més complicat. Algun cop la seva víctima també ha estat algun establiment d’Encamp. Però no pas del Pas.

Els empleats de Gasopas, sinó tots sí la immensa majoria. Ja coneixen el cotxe i el personatge que el condueix. I ja estan al cas. Per tant, ara l’home, el jove resident, ja no s’arrisca. Han estat tantes les trapelleries que ha fet els darrers temps que ja pràcticament el coneixen els policies. Per ara, ja li han hagut de notificar diverses contravencions penals. Les quanties de gasolina que se serveix sense posteriorment pagar són tant menudes que el delicte no passa de ser una falta. Clar que ara ja n’acumula unes quantes i al final l’autoritat judicial li haurà d’acabar tocant la cresta i, potser, fins i tot una mica més hi tot.

Comentaris (8)

Trending