La nit del lloro per culpa d’una grua

Els veïns del carrer Roureda de Sansa denuncien que la instal•lació de l’aparell al llarg de la matinada no els ha deixat dormir i lamenten que els treballs fossin autoritzats pel Govern

La nit del lloro. Així han viscut la passada matinada els veïns del carrer Roureda de Sansa d’Andorra la Vella. El motiu? No pas cap botellot ni tampoc aldarulls. El que ha impedit agafar el son a un bon nombre de residents de la zona han estat els treballs per instal·lar una nova grua per a unes obres. La indignació, no cal dir-ho, és enorme.

La sorpresa (desagradable) la van tenir a primera hora de la nit quan van veure que els operaris es presentaven al carrer, que va quedar tallat. Ho van fer per muntar una grua de considerables dimensions, per a una de les obres que hi ha a la zona -i que, de fet, ja fa temps que, durant el dia, també causen importants incomoditats-. Les tasques es van allargar gairebé tota la matinada.

I les conseqüències per als veïns han estat molt negatives. El carrer tota la nit il·luminat i la llum es colava per les finestres. I, el pitjor, el soroll. No són pocs els qui han denunciat que no han pogut dormir o, si ho han fet, ha estat molt poca estona.

La indignació encara s’ha elevat més quan alguns han trucat per expressar la seva queixa al servei de circulació d’Andorra la Vella. Des del cos d’urbans, que ha rebut un nombre elevat d’avisos, se’ls ha informat que no es podia fer res, perquè els treballs estaven degudament autoritzats pel Govern, malgrat les hores intempestives a les quals s’havien de realitzar i les molèsties que, inevitablement, això suposaria.  

Comentaris (4)

Trending