Naturland fa el ple

Les activitats que necessiten reserva prèvia, com ara i especialment el Tobotronc, tenen fins i tot llista d’espera per l’elevada demanda que estan tenint aquest mes d’agost

Naturland ha hagut d’aturar la venda d’entrades. Cert, és agost i caldrà veure què passa l’octubre, per posar un exemple. Però aquest estiu el centre d’oci i natura de la Rabassa de Sant Julià està tenint un millor comportament que l’estiu passat. Pràcticament cada dia en el que portem de mes s’està fent el ple. De fet, hi ha atraccions com el Tobotronc que tenen llista d’espera. Aquelles activitats que per la gestió de la pandèmia necessiten reserva prèvia estan com aquell que diu, col·lapsades.

Aquest dimecres, a les 10 del matí, entre les entrades venudes presencialment i les vendes realitzades en línia ja no hi havia tiquets per aquelles activitats que necessiten un control per evitar aglomeracions contràries als criteris de salut en relació amb la propagació de contagis. D’entrades soltes per al Tobotronc, ara mateix no n’hi ha de disponibles fins a diumenge. Segons fonts del parc lauredià, “per garantir la gestió de la cua per pujar al Tobotronc, evitar aglomeracions i que la gent tingui una bona experiència, els clients han de reservar prèviament a l’hora seleccionada. Cada 15 min poden pujar una trentena de vagonetes”.

Es dóna hora en funció d’aquests paràmetres. I són aquests paràmetres i la demanda del públic el que estan positivament saturant Naturland. Per poder pujar a l’atracció estrella del parc hi ha dos tipus de passi, per dir-ho d’alguna manera. Aquell que engloba un conjunt d’activitats, és a dir, tipus forfet, o l’entrada exclusiva i independent per al Tobotrnc. Les que van amb activitats -tant de la cota 1600 com de la cota 2000- i es poden comprar en línia o físicament a les taquilles s’estan acabant el mateix dia. Fins i tot abans d’obrir el parc.

WhatsApp Image 2021 08 18 at 12.39.38
Ruta de senderimse guiada 'Els Secrets del Bosc', al prat de Conangle.

Les que només permeten accés accés al Tobotronc es venen únicament a través dels canals virtuals i per a horari de tarda. Avui ja estan esgotades. I fins diumenge no hi ha  disponibilitat de venda d'aquest producte individualment. Per tant, qui es vulgui enfilar a les vagonetes que enllacen els dos nivells del marc hauran de mirar d’adquirir, si n’hi ha, un dels paquets que inclouen altres activitats i així treure més rendiment, si es vol, del conjunt de la visita.

Què fa Naturland aquests dies que està ple en moltes ocasions pràcticament al mateix moment d’obrir? “Avisem la gent amb un cartell, abans d’arribar. Als que pugen igualment se’ls explica que hi ha altres activitats paral·leles que es poden fer, com les rutes guiades de senderisme, de BTT, el lloguer de bicis, l’entrada al prat de Conangle —on encara hi ha el parc d’animals tancat, sense venda d’entrada com a tal, amb els linxs i els llops pendents de la seva sortida—, el passeig en poni o la ruta guiada en cavall”. I tota l’oferta gastronòmica. En fi, que Naturland continua sent un pou sense fons, de moment, però una mica menys aquest estiu. I amb una mica més de gent.

Comentaris (10)

Trending