Una multa per un vot

Molts electors lamenten haver estat sancionats per agents del servei de circulació d’Andorra mentre estaven fent el procés de votació a la Seu de la Justícia i hi havien estacionat en les seves immediacions

A més d’un i de dos ciutadans anar a votar els haurà sortit car. Les immediacions de la Seu de la Justícia s’han omplert aquests darrers dies de nombrosos vehicles que hi estacionaven momentàniament mentre els seus titulars, els seus ocupants, acudien a les dependències de la Baixada del Molí a dipositar el seu sufragi. Cert que pels voltants de l’edifici hi ha alguns espais d’aparcament, però aquells que han volgut saltar del cotxe al recinte judicial ho han tingut més complicat.

I els agents de circulació del comú d’Andorra la Vella no haurien estalviat multes a aquells que han estacionat indegudament, especialment al llarg del passatge Mercè Bonell, el carreró que enllaça la Baixada del Molí i Prat del Rull i on no poques vegades, quan algú va a fer algun tràmit judicial, deixa momentàniament el vehicle estacionat. Aturat. Aquests dies la presència de vehicles ha estat molt major i els agents de circulació hi han descobert, aparentment, els ous d’or. I és que el nombre d’electors que han acudit a votar per dipòsit judicial hauran superat els de fa quatre anys.

Els darrers dies s’ha superat amb escreix el miler d’electors per jornada que han acudit a la Seu de la Justícia, arribant en algun cas a prop de 1.500

Els interrogants sobre els resultats, el fet que hi hagi tensió o neguit en algunes parròquies i, sobretot, la circumstància que fa que per a moltes famílies aquest cap de setmana s’inicia un període de vacances escolars de Pasqua ha portat molts electors a dipositar el vot de forma anticipada. Els darrers dies s’ha superat amb escreix el miler d’electors que han acudit a la Seu de la Justícia. De fet, hores d’ara ja s’hauria superat el total de vots emesos el 2019. Les dades oficials, però, no es facilitaran fins a darrera hora d’aquest divendres i, després, dissabte una vegada es tanqui, a la 1 del migdia, l’urna electoral.

En tot cas, el fet que no hi hagués un espai específic previst per a estacionar temporalment al tomb de la Seu de la Justícia i el fet que s’hagi donat instruccions a agents del servei de circulació de multar, ha causat una certa revolada. Una multa per un vot. O per tres o quatre si hi havia més ocupants al vehicle, és clar.

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending