Moment d’assaborir l’advent

Esclades-Engordany ha donat el tret de sortida a la cita de Nadal al Parc de la Mola, amb parades d’artesania i música cada tarda durant onze dies

Sabors d’Advent ha envaït el Parc de la Mola amb diferents casetes d’artesania nadalenca, restauració i música en directe. La cita de la temporada ha començat amb un concert, un taller per als més menuts i una oferta petita, però variada, de decoració feta a mà. Des d’aquest 1 de desembre, i fins a l’11, es podrà gaudir d’espectacles i activitats per als més petits, a més de productes de segona mà.

La consellera de Promoció i Dinamització Turística, Meritxell Massoni, ha estat l’encarregada de donar començament al primer concert de Sabors d’Advent, amb la cònsol major, Rosa Gili. Ha aprofitat l’ocasió per animar a veïns i ciutadans d’Escaldes i de qualsevol parròquia a apropar-se al mercat per poder veure els productes i, a més, gaudir de la parada de gastronomia que s’ha habilitat. “L’animació del Nadal la fa la gent”, ha remarcat Massoni.

S’ha seguit la filosofia dels darrers Sabors, combinant música, gastronomia i artesans locals. En aquesta ocasió, però, s’ha centrat més en un públic familiar. Per aquest motiu, sumat a les baixes temperatures que es donen durant aquesta època, l’horari és més reduït, començant a les 18:30h i acabant a les 20:30h. Malgrat això, no falta música per amenitzar. El menjar, en lloc de fer propostes per als més grans, s’ha centrat en els berenars, perquè els nens hi puguin gaudir.

Precisament ells han estat els més presents en aquest tret de sortida. Cada dia s’oferirà una activitat perquè puguin realitzar. La primera d’elles, aquest mateix dijous, ha consistit en la creació d’un calendari d’Advent, seguint la temàtica dels Sabors. Han estat gairebé una desena els nens que han participat, ben concentrats per fer que els seus calendaris quedaren els més macos possibles i poder fer el compte enrere per al Nadal.

Comentaris

Trending