Massa soroll per portar droga a sobre

La policia deté un jove no resident a qui li localitzen petites porcions de cocaïna i haixix després de recriminar-li que ell i els seus acompanyants estaven fent massa soroll a una plaça d’Andorra la Vella

Si es porta droga a sobre, cal ser discret. En cas contrari, es poden tenir problemes. Especialment, amb la llei. Així ho va comprovar un jove el passat dijous. Va ser controlat per la policia perquè tant ell com els seus acompanyants estaven fent massa soroll pel carrer. I, llavors, els agents van detectar que duia a sobre una petita quantitat de cocaïna. Conseqüència: va acabar detingut.

Els fets van tenir lloc la matinada de dimecres a dijous. Poc després de la mitjanit, la policia va comprovar que un grup de persones que es trobaven a una plaça d’Andorra la Vella estaven fent un soroll excessiu. Cap el lloc dels fets es va desplaçar una patrulla. La idea inicial era demanar-los que aturessin la gresca.

Un cop davant el grup, es va decidir també controlar-los. A un dels nois se’l va notar relativament nerviós. I, per això, es va decidir procedir al seu escorcoll. No es va trigar gaire a comprovar el motiu de la seva inquietud.

I és que el jove, un turista de 22 anys, a sobre duia una petita quantitat de droga. En concret, mig gram de cocaïna. També portava una petita porció d’haixix. Per tant, es va procedir a la seva detenció. Queda clar que, en funció del que es porti a sobre, cal ser una mica més discret.

Etiquetes

Comentaris

Trending