La mare de totes les enganxades

Candidats socialdemòcrates i progressistes coincideixen en sortir de la presentació de les seves llistes en el mateix local on Toni Martí i membres de Concòrdia hi mantenien una trobada

¿Donarà suport Toni Martí a Concòrdia almenys a Escaldes? L’interrogant continua, possiblement, però el que no hi ha dubte és que Martí no s’amaga, gaire, de trobar-se amb membres de la formació. Un dels fills de l’excap de Govern formaria part de manera força activa del grup escaldenc de Concòrdia. I aquest dimecres al vespre Martí va sopar com a mínim amb el cap de llista, Cerni Escalé, en una mena de reservat d’un conegut local de restauració de la parròquia, a tocar del Parc de la Mola.

Que la trobada va existir no n’hi ha cap dubte. Ben probablement que és sabut en són conscients tant Martí com Escalé. I és que la trobada es mantenia just al mateix moment -minut amunt, minut avall- que a la sala d’actes del comú d’Escaldes s’hi celebrava la presentació de les llistes de la coalició socialdemòcrata. Acabada aquesta presentació, representants tant del PS com d’SDP van anar a sopar al mateix local on Martí i els ‘concòrdies’ mantenien la trobada.

Toni Martí en un acte de l'EFA a Soldeu, on va ser molt crític amb el Govern.

Relacionat

Toni Martí es planteja desincentivar el vot taronja descontent amb la política i l’estratègia de DA

Que Escalé i el seu equip facin múltiples reunions per enriquir la seva proposta, que vagin ‘bevent’ de diverses fonts per elaborar el programa sembla normal. Tan normal com l’enuig que fa temps que porta l’excap de Govern amb el seu expartit. Martí ja fa mesos que va assegurar, almenys en petit comitè, que intentaria desincentivar el vot demòcrata a Escaldes. De fet, d’aquí els dubtes que li havien sorgit a Trini Marín per encapçalar la candidatura conjunta amb Acció.

El que quedava per veure era si Martí es decantaria per alguna altra proposta. I ja semblava que Concòrdia podria ser una opció. La trobada d’aquest dimecres podria ser la confirmació del flirteig. O potser no. Sia com vulgui, el ‘jaleo’ està servit.

Comentaris (14)

Trending