El lloc de Concòrdia

El ja consolidat partit polític ha inaugurat la seva seu, a Ciutat de Valls, i ha presentat els estatuts provisionals, així com el decàleg

Aquest dijous ha estat de celebració per a Concòrdia, que ja té el seu lloc. En el sentit més físic de la paraula, perquè ha estrenat seu a Ciutat de Valls. Impulsors, coneguts i simpatitzants del fins ara moviment, però que ja és consolidat partit polític s’han apropat per estrenar les instal·lacions, que serviran de punt neuràlgic per a tot el que ha de venir. De moment, s’han presentat els estatuts i el decàleg provisional perquè estiguin a l’abast de tothom.

El pròxim 24 de novembre Concòrdia celebrarà la primera assemblea per donar conformitat als estatuts finals, que ja estan aprovats, almenys els provisionals. El decàleg ja està a la seva web. I la seu física està oficialment a Ciutat de Valls. Les primeres passes estan donades, ha assegurat un dels impulsors, Martí Alay. “Hem volgut donar el tret de sortida a la formació tant del partit com a entitat, com als grups de treball que ja han estat en marxa i on hem anat donant i recollint idees”, ha assenyalat.

La presentació de la seu física, de forma metafòrica, significa una consolidació. Es té un lloc públic on acudir, on rebre gent com aquest dijous, on la primera planta s’ha anat omplint. Alay ha assegurat que el partit ja està centrat i dedicat a les eleccions, es treballarà amb els grups ja creats “amb tota la gent que vingui per tal de fer un bon programa per presentar-nos”. Confien en el fet que siguin al març i tinguin cinc mesos per poder-ho fer, “tenim temps”. Aquestes instal·lacions serviran per a aquesta empresa, “és un centre neuràlgic on la gent pot venir tranquil·lament a expressar les seves idees i tant de bo es puguin portar a terme la majoria de propostes que ens han anat traslladant”.

De simpatitzants, asseguren, en tenen uns quants. Ja han anat acudint als grups de treball, s’han deixat caure per la seu aquest dijous, i esperen que estiguin a l’assemblea. Alay assegura que molts ja han preguntat per les quotes per afiliar-se. En confien, almenys, en una trentena de persones per formar la base personal del partit. “Només volem que la gent que vingui que se senti còmoda amb el nostre decàleg”, ha assenyalat Alay.

Aquest decàleg inclou els quatre eixos principals de Concòrdia. Segons Alay: “territori, Europa, inversió estrangera i comunitat”. A partir d’aquestes bases es van creant deu frases que es van desgranant i que van desenvolupant una idea primària. L’objectiu de tenir-los a l’abast de tothom és, precisament, que la gent que s’apropi al partit sigui perquè és afí, “volem que tots tinguem les mateixes idees, és la base del que construirem”.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending