El lladre de flors

Els veïns del Pas de la Casa estan sorpresos pel peculiar furt que es va produir diumenge de matinada a la localitat fronterera: els geranis que una veïna tenia a un parterre que tenia al carrer

Els veïns del Pas de la Casa estan d’urpes per culpa d’un lladre. En aquest cas, l’amic d’allò aliè no s’ha emportat diners de cap botiga, ni tampoc tabac o alcohol o cap altra objecte de valor. L’objectiu del personatge –no se sap si del poble o algun visitant- han estat flors. Concretament, les que hi havia en un parterre al carrer.

Els fets es van descobrir el dilluns i, tot s’ha de dir, han causat certa sorpresa entre els habitants de la localitat fronterera. Una de les seves veïnes tenia diverses flors plantades en un recipient al carrer. Les imatges deixen clar que feien patxoca. I el verb en passat és ben correcte. Feien.

Perquè el dilluns la dona es va trobar amb la desagradable sorpresa que totes elles havien desaparegut. El lladre no n’havia deixat ni una. Cap. El parterre estava ben buit.

Els veïns de la població no han amagat el seu enuig per la situació. Com queda clar en alguns dels comentaris fet a les xarxes socials, més que el valor econòmic de les flors sostretes, el que fa mal és el gest en si mateix. En tot cas, el que esperen, segur, és que el visitant no torni a la població.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending