De Liberals a Demòcrates (sense passar per Acció)

La consellera comunal Letícia Teixeira s’ha incorporat al comitè parroquial taronja d’Andorra la Vella després de la fractura liberal

El reajustament de peces després de la fractura liberal encara permet veure, temps després, el nou mapa d’aquells que havien estat -o encara estan en alguns casos- en la formació que presideix Jordi Gallardo. Les darreres eleccions generals i els actes i celebracions posteriors, per exemple, han permès comprovar com l’actual consellera de Tràmits, Tributs i Deutors i de Recursos Humans del comú d’Andorra la Vella, Letícia Teixeira, s’ha incorporat a les files demòcrates.

D’aquesta manera, a la majoria comunal d’Andorra la Vella només hi queda un representant liberal, l’actual conseller major Gerard Estrella, que havia tingut diversos càrrecs orgànics dins de la direcció estatal del partit. Per tant, la majoria és una mica més demòcrata. Teixeira ha fet el pas directe, veient la situació que es donava. Davant la fractura i sentint-se còmoda amb els companys taronges, va elegir ràpid. I segons les fonts consultades, està plenament integrada al comitè parroquial d’Andorra la Vella.

Teixeira és llicenciada en Llengües i Relacions Internacionals, ha estudiat Ciències Polítiques i Relacions Internacionals. Va fer l’estada professional al ministeri d’Afers Exteriors del Govern d’Andorra, on actualment treballa com a gestora del Servei de Tràmits. Va ser la número 8 de la llista En Comú per Andorra la Vella el 2019 anant, com s’ha dit, del bracet liberal i gràcies a la triple aliança que es va presentar en algunes parròquies.

Comentaris (3)

Trending