La més gran de la classe

El pare del primer nadó de l'any volia que nasqués el mes de gener per l'escolaritatL'Anna va arribar al món per un part natural que s'havia de produir el 24 de desembre

L'Anna Casal Machado és la primera andorrana de l'any i a néixer l'1 de gener a les 02.30 hores a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. És la segona filla de Carles Casal Mas i de Bruna Machado Fernandes. Pesa 3,270 quilos i medeix 49,5 centímetres. Ha nascut per part natural 8 dies després del que estava previst davant l'alegria del pare que durant la recta final de l'embaràs volia que fos del gener.

En Carles Casal volia que fos la més gran de la classe i no la més petita per això com reconeix la Bruna "estava molt pesat amb la data que havia de ser sobre el 24 de desembre però a mi no m'importava el dia".

El fet que la nena hagi nascut el primer dia de l'any és per al Carles “especial i diferent” i afegeix  que la família i els amics també han rebut amb “molta il·lusió” el naixement de l'Anna i el fet de ser el primer nadó de l'any. "El cap de Govern ens ha enviat una carta de felicitacio i tot això amb les fotos i el que surt als mitjans de comunicació serà un gran record per a la nena quan sigui gran". ha conclòs el pare.

Les campanades de cap d'Any van coincidir amb una contracció com ha explicat aquest dijous el pare i no es van poder menjar els raïms. L'Anna té un germà de cins anys i els pares diuen que amb la parelleta ja no es plantejen tenir més fills. 

Estan “molt contents” amb l’arribada de l’Anna i la mare explica que tot va anar “genial” encara que una mica lent i ha agraït el treball de l'equip sanitari -metges i infermeres- que la van atendre. “Estem molt agraïts per la seva bona tasca i per la seva professionalitat”, ha indicat.

El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), per donar la benvinguda a la nena, ha lliurat als pares aquest dijous una panera amb complements per al seu benestar.

Etiquetes

Comentaris

Trending