De jugar al Fortnite a la portada de Forbes

El resident youtuber The Grefg diu que és "una gran il·lusió" ocupar el lloc més destacat de la publicació i assegura que Andorra li ha aportat un estil de vida que no canviaria

El 'youtuber' espanyol The Grefg pot presumir d'un nou èxit en la seva llista, ni més ni menys que arribar a protagonitzar una portada de Forbes Espanya. És un dels més populars, al costat d'altres com Rubén Doblas Gundersen o Ibai Llanos, i compta amb una gran quantitat de seguidors en les múltiples plataformes on crea contingut: a Youtube supera els 16.800.000 de subscriptors, a Twitch ja compta amb 7 milions i 6.6 de seguidors també a Instagram.

"Significa per a mi una gran il·lusió ser aquest mes d'abril portada de la revista", ha expressat el 'youtuber' al post d'Instagram on comparteix la imatge, en la qual apareix com un dels millors 'gamers' del 2021. La revista Forbes ha dedicat el seu últim número als eSports, on The Grefg destaca, als seus 24 anys, com un dels 'streamers' més destacats.

Feia història fa un parell de mesos després de fer miques el rècord d'espectadors simultanis en un canal individual de Twitch (la plataforma per retransmetre partides de videojocs). El murcià, resident a Andorra des de fa ja quatre anys, va aconseguir reunir a més de 2,5 milions de seguidors a la presentació del seu 'skin' del videojoc. L'anterior rècord el tenia Tyler 'Ninja' Blevins, que el 2018 va reunir 635.000 espectadors per seguir la seva partida amb el raper Drake. A nivell d'empreses, s'han assolit xifres més altes. La presentació de la Play Station 5, per exemple, va tenir un públic virtual de més de 6 milions d'espectadors.

16172742241066

La retransmissió de TheGrefg tenia com a temàtica la presentació de la seva col·laboració amb la sèrie Ídols de Fortnite. És una línia de personatges basats en els creadors de contingut de Fortnite més rellevants a nivell mundial. Alguns 'streamers' com Ninja, Lachlan Power i Loserfruit ja tenen 'skins' propis en aquesta sèrie. Va carregar el seu primer vídeo amb catorze anys, i es va fer popular per publicar vídeos de videojocs coneguts. En diversos vídeos ha promocionat diverses marques com Kontrol Freek, G Fuel i Burn Controllers Spain. El 2016 va cofundar amb Goorgo l'organització d'eSports Team Heretics. L'octubre del 2020 començà a aparèixer en el 'reality' de talents Top Gamers Academy com a mentor.

A l'entrevista a Forbes explica que amb la seva marxa d'Espanya i d'altres de companys, “s’ha posat el focus en els 'youtubers', però hi ha molts altres professionals que ho fan. Jo vaig marxar fa quatre anys per una causa fiscal, i no ho amago, però per a la meva sorpresa Andorra m’ha aportat un estil de vida que no canviaria”. Troba a faltar a la seva família però té pensat portar-la a viure amb ell a Andorra.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending