L’home que volia fer focs d’artifici al pas de l’helicòpter reial

La policia va acudir al domicili d’un ‘tuitaire’ que havia mostrat el seu desencís amb la visita de Felip i Letizia a través de la xarxa social de l’ocellet

“Una càlida i explosiva benvinguda.” Això és que va advertir que volia protagonitzar un ‘tuitaire’ del Principat que dimecres va rebre a casa la visita de la policia per assegurar-se que estava en el seus cabals i que no tindria cap intenció real de fer cap ‘malifeta reial’. Pocs incidents, sortosament, hi ha hagut en relació amb la visita dels Reis d’Espanya, que tant aixequen fervent admiració com algun que altre sentiment en contra.

Que hagi transcendit, o almenys que l’Altaveu hagi pogut corroborar, l’incident ‘simpàtic’ dels cartells en un establiment de l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes i la piulada que advertia de possibles focs d’artifici -la pirotècnica estava suposadament preparada- al pas de l’helicòpter que va traslladar Felip i Letizia des d’Alguaire -sí, l’avió reial, el Falcón, ha desestimat volar fins a la Seu per raons de seguretat- fins a l’Estadi Comunal.

tuits
Les dues piulades de la discòrdia, abans i després de la visita policial.

“Demà ve el rei i l’helicòpter ha de passar per a prop de casa meva (bàsicament per què ha de passar per la vall). Jo ja tinc la pirotècnia preparada per donar-li una càlida i explosiva benvinguda. Un resplandor y hace pum! Digo hay ya está aquí la guerra”, pregonava la piulada conflictiva acompanyada amb un parell d’imatges de pirotècnia que va acabar desapareixent. El tal Roger, que així es denomina el ‘tuitaire’, hauria rebut la visita policial.

El nou rètol en l'establiment de l'avinguda Fiter i Rossell.

Relacionat

Li van demanar amablement que retirés el cartell anti-rei… i l’ha retirat

Evidentment, tot era fruit d’una alenada ‘d’aire calent’. Cap mena d’intenció real de dur a terme cap acció anti-reial. Però per si un cas, i per motius de seguretat, l’home no es va estalviar la reprimenda de la policia, que en certa manera i en to irònic Roger va replicar referint a la “molta seguretat i molta paranoia” de la piulada posterior a la que va haver d’esborrar. Per motius de seguretat, és clar.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending