‘Guerra’ poc model

Creuament d’acusacions entre dues agències de models que volen atraure joves andorranes interessades en el sector de la moda i la bellesa

La directora de l’agència andorrana de models Modelsy Artists, Yolanda Cid, està d’allò més enfadada. Treu foc pels queixals. ¿La raó? Que després d’un temps desaparegut, un altre suposat agent, veneçolà establert a Almeria que promou algun que altre concurs i suposadament impulsa el portal Andorra Fashion Week, torna a buscar noies del Principat interessades en el sector de la moda i la bellesa. Cid té clar que Marcel Arnalot, que així es diu el segon agent, juga amb la il·lusió de les joves i intenta pispar-los alguns calerons. Arnalot ho nega i acusa Cid de poca professional.

En fi, històries d’un món poc clar. Però el que sí que és clar que Cid, resident a Ordino, promotora del certamen de Miss Andorra, no tolera que es puguin enredar les noies amb les quals ella treballa. Diu que fa quatre anys ja en va estafar, suposadament, alguna. I està convençuda que ara que ha iniciat una nova recerca per un altre esdeveniment, anirà pel mateix camí. Segons la directora de Modelsy Artists, “normalment l’organització paga allotjament i manutenció. I, suposadament, la guanyadora d’aquí, la representant andorrana, no hauria de pagar res. Però aquest senyor de seguida els aixeca 800 euros només per dur-les” al certamen. “Però les noies paguen perquè estan il·lusionades” i els diners mai no se sap on van a parar, tot i que Cid sí que ho té clar.

Yolanda Cid assegura que alguns concursos, com aquell al qual el seu competidor vol dur joves andorranes, estan amanits. I ho explica, afirma, des de l’experiència. Perquè, assegura, ella va ser jurat d’almenys un concurs que abans que els avaluadors poguessin dir res, ja s’havien anunciat els premis, els guanyadors, les guanyadores. En fi, ja se sap, o s’intueix, un món una mica tèrbol. O, com a mínim, poc clar.

Arnalot respon per les xarxes a Cid. Les acusacions són mútues. Recíproques. “Cadascú que jutgi la veritat”. “Dediqui’s a superar-se i ser honesta.” “Evidencia qui és vostè”, deixa anar entre altres perles l’agent establert a Andalusia que vol fer una incursió a Andorra de la responsable de l’agència de models andorrana. “Sembla que tenen una mica de guerra, de pugna”, s’exposa a Cid.

I la directora de Modelsy Artists respon: “És clar. Perquè aquí a Andorra qui va començar a portar models a certàmens vaig ser jo i va arribar aquest senyor una vegada a Andorra per fer un càsting. Li vaig facilitar coses, les vaig buscar hotel per muntar el seu càsting i una vegada es va quedar amb tota la informació de les meves models em va donar una cossa al cul i fins ara, que continua intentant aconseguir diners”. Pim pam.

Etiquetes

Comentaris

Trending