Guerra de cunyades

La policia ha hagut d’intervenir aquest migdia en una batussa entre dues familiars al bell mig del carrer; el que ha començat sent una discussió a crits ha acabat amb les dones agafades pels cabells

El que ha començat sent una discussió a crits, sonors i al bell mig del carrer, ha acabat amb dues dones, cunyades per a més referències, agafades pels cabells. Tot plegat ha generat certa expectació -no en via, l’escena s’ha donat a tocar de l’oficina de Correos espanyols, en una zona ben comercial- i ha obligat la policia a intervenir per intentar posar pau entre les contendents.

L’incident s’ha donat pels volts de la 1 del migdia i els agents han hagut d’interposar-se entre les dones, que s’han enganxat força bé. La sang no ha arribat al riu i els funcionaris han descartat detenir cap de les dues cunyades, però sí que és cert que una d’elles haurà de presentar-se aquest dimarts al despatx central de la policia, a Escaldes, perquè els funcionaris pertinents li llegeixin la ‘cartilla’. Perquè l’amonestin.

Una de les implicades és resident. L’altra viu a fora. La primera és considerada l’agressora. La segona la víctima. I és possible que aquesta segona acabi interposant una denúncia contra la seva parenta. Però no és clar. El que sí que és clar és que la primera ha estat citada per aquest dimarts per tal d’estendre-li el document de contravenció penal. És a dir, comunicar-li formalment que ha comès una falta. Posteriorment serà l’autoritat judicial a qui correspondrà decidir la sanció corresponent.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending