L’exparlamentària de sang madrilenya

L’advocada i fins a la darrera legislatura consellera general Eva López protagonitza un dels capítols d’un programa de viatges de Telemadrid

L’advocada i fins a la darrera legislatura consellera general -primer liberal, al final independent a Acció- Eva López protagonitzarà més aviat que tard un dels capítols del programa de Telemadrid ‘Madrileños por el mundo’. La gravació del programa s’ha iniciat aquest matí a la plaça del Consell General, i es perllongarà alguns dies més. No són poques les cadenes que fan espais de la mateixa naturalesa.

Es tracta d’acostar-se a la vida relativament íntima d’una persona a través de la qual s’explica una destinació concreta. Andorra en aquest cas. López ha triat el cèntric espai perquè la fa sentir còmoda i perquè li permetia explicar el seu pas per la política… andorrana. De fet, en l’inici de la gravació d’aquest matí -evidentment, hi ha hagut un treball de producció previ- el periodista que guia el programa destacava el fet que a qui va ser cap del gabinet jurídic del Govern li havia generat interès la política des de ben petita.

Però que de ben segur mai no hauria previst dedicar-se a la política i arribar a ser ‘diputada’… en un país estranger. L’amor, però, la va portar al Principat fa més de dues dècades. I això que al pare dels seus fills, curiosament, no el va conèixer pas a Andorra. El va ‘descobrir’ a Gandia. En fi, coses que passen i que van convertir una madrilenya en andorrana. Una andorrana, això sí, que tot sovint torna a Madrid per gaudir de les moltes riqueses que ofereix la capital espanyola (a banda de recuperar familiars i amistats per unes hores).

Això sí, a través de Telemadrid, Eva López ha pogut exercir -o ho podrà exercir quan ho vegin els espectadors- de madrilenya a Andorra. Al revés del que passa quan l’exparlamentària visita la ciutat de la Cibeles, de l’os i de l’arboç (el ‘madroño’, vaja). Llavors és una andorrana a Madrid. Això sí, amb molta sang madrilenya.

Etiquetes

Comentaris

Trending