Espectacle de trial per a tots els públics

L’equip Bou – Pascu han estat amb els més petits que han volgut provar motos elèctriques i, a continuació, han fet una exhibició en ple centre d’Andorra la Vella

Un espectacle de trial en ple centre de la capital està condemnat a cridar l’atenció. Si a més, comença amb motos elèctriques, que poden utilitzar els nens, encara més. L’exhibició organitzada a la plaça de l’antiga caserna de Bombers, en Andorra la Vella, ha estat tot un èxit d’audiència des del primer minut.

L’organitzador i 30 vegades campió del món, Toni Bou, s’ha mostrat molt satisfet de veure la plaça tan plena des del primer instant. “Al final no es tracta tant de l’exhibició, sinó que això és per un equip, perquè els joves talents d’Andorra arribin” ha explicat. Aquest ha estat un dels principals motius, presentar dos nous pilots de l’equip Bou – Pascu que són andorrans i que s’espera que facin un bon paper en les competicions d’aquest any. “Ho tenen difícil, però crec que ho faran millor que l’any passat”, ha afirmat Bou.

A més, els més petits han passat una molt bona estona. Han tingut l’oportunitat de provar motos elèctriques. Sense cap por, han pujat a dalt i han donat voltes pel circuit improvisat i vigilat per components de l’equip. Una bona manera per tal de captar l’interès dels més joves i de reclutar nous pilots per al planter d’aquest esport.

Etiquetes

Comentaris

Trending