Es busquen llogaters per als pisos de les torres de Clot d’Emprivat

A diferents portals webs, principalment espanyols, s’han començat a veure els habitatges de l’edifici que ja està acabat i que oscil·len, generalment, entre els 3.500 i els 4.200 euros al mes

La primera de les torres de Clot d’Emprivat en estar acabada ja compta amb alguns inquilins des de fa setmanes. En aquest context, s’han començat a treure al mercat també els primers pisos de lloguer de l’edifici, principalment a portals especialitzats espanyols, on es destaca, precisament, el luxe dels habitatges. Els preus també ho reafirmen, movent-se entre els 3.500 i els 4.200 euros al mes, sense plaça d’aparcament i sempre remarcant que no es lloga de temporada.

Són diversos els pisos que s’han començat a publicar a diferents portals especialitzats. Gran part d’ells estan ubicats a la primera torre, però també hi ha alguns que s’ofereixen que estan situats als edificis de nova construcció. Tenen característiques similars, tots ells amb tres habitacions, però varia el nombre de banys o la grandària de la terrassa. Un dels fets que es destaca és la localització, en ple centre de la parròquia i, sobretot, del país.

S’ofereixen com al que són, habitatges de luxe amb moltes comoditats. Molt lluminosos, amplis i amb terrasses. Fins i tot, alguns, amb cuines equipades. Es destaca la qualitat dels acabats, així com les marques que s’han fet servir. Els serveis de l’edifici, com el gimnàs, la consergeria, la recepció de paqueteria i, fins i tot, la videovigilància es venen com a garantia d’excel·lència. La plaça d’aparcament, però, no entra al preu d’un lloguer que, això sí, es remarca que no és per a la temporada. Es busquen persones que s’hi vulguin establir.

Els preus varien segons el portal, i també segons els metres que té cada habitatge. En global, es mouen entre els 3.500 euros i els 4.200 mensuals. Tots tenen, generalment, entre 120 i 150 metres quadrats, repartits entre estances, zones de nit, banys i terrasses. Per tant, el preu del metre quadrat oscil·la entre els 23,87 euros fins als 36,30 euros. Tots ells estan, com és evident, per estrenar i s’ofereixen sense mobles.

D’aquesta manera, cal entendre que s’espera poder atreure llogaters d’alt poder adquisitiu, que no volen comprar un pis al país però que s’hi volen començar a establir. La primera de les torres es troba entre l’avinguda de les Nacions Unides i el carrer dels Paraires i ha estat la primera en acabar-se. Fa setmanes que hi ha persones que hi viuen, i ara sembla que se’n busquen més. Així mateix, una mica més amunt, l’edifici que es troba al passeig de l’Arnaldeta de Caboet també comença a estar preparat per als primers inquilins i, possiblement, també llogaters.

Comentaris (37)

Trending