Ensisa ‘salva’ Mar Flores

La direcció general de la societat explotadora de Soldeu-el Tarter fa arribar una carta a la ‘influencer’ i model reconeixent que li va vendre el forfet tot i no residir a Andorra i posant-se a la seva disposició per desmentir falsedats

El serial Mar Flores continua. Potser ja en el darrer capítol, Ensisa, la societat que explota les pistes d’esquí de Soldeu i del Tarter, on la ‘influencer’ i model va anar de cul per terra en caure d’una cadira del giny de la Llosada, ha sortit a defensar a ultrança la qui també va ser ‘miss’. Per escrit, s’ofereix a desmentir les “falsedats” que s’haurien dit sobre Flores en espais de tant glamur com el ‘Sálvame’. Alhora, reconeixen des de Soldeu-el Tarter que la model no viu al Principat però sí que li van vendre forfets des de la central de reserves de Grandvalira. Ehem.

La salsa està servida. I pel que sigui, el director general d’Ensisa, David Hidalgo, ha hagut de sortir a salvar Mar Flores dels atacs de ‘Sálvame’. I ben cofoia s’ha mostrat la ‘influencer’ per les xarxes tot mostrant la carta firmada aquest dimecres pel CEO d’Ensisa, l’endemà del terratrèmol que va suposar que els programes televisius del cor espanyol es fessin ressò de la caiguda de Flores fa una desena de dies al Tarter. Que si s’havia saltat el confinament, que si hauria comprat forfets en la revenda… “No només el temps posa les coses i les persones al seu lloc. La veritat i la coherència en els actes de la teva vida, també”. I hi afegeix, en el seu perfil d’Instagram la veterana model tot remetent a la carta d’Ensisa, que “el programa ‘Sálvame’ i alguns dels seus col·laboradors no contrasten la informació”. I que les imatges, comentaris i tot el que han dit algunes persones i certs mitjans, no són res més que falsedats sobre mi”.

Mar Flores ha centrat molts debats de premsa rosa a Espanya per la seva escapada a Andorra.

Relacionat

Salsa rosa amb Andorra, esquí i el coronavirus com a ingredients

Reconeix la ‘influencer’ que “això perjudica la meva imatge, però a ells els desacredita de cara als seus espectadors” i agraeix als seus seguidors els seus “missatges de preocupació i suport per l’accident. M’estic recuperant a poc a poc. Ha estat un gran ensurt!!”. Justament, David Hidalgo aprofita la missiva enviada per desitjar a Flores “una prompta i total recuperacó de les seves lesions” alhora que es posa a la seva disposició “i a la de qui consideri convenient per confirmar aquesta informació i desmentir rotundament les aparegudes en alguns mitjans”.

I la informació que confirma és que “en cap cas va incomplir cap tipus de confinament ja que la regió sanitària on vostè resideix no estava subjecta a confinament. Les duanes espanyola i andorrana així ho testifiquen, permetent la lliure circulació entre tots dos països als residents en àrees no confinades”. També deixa clar el CEO de Grandvalira-Ensisa que “l’adquisició del forfet d’esquí del seu grup de visita es va fer mitjançant la central de reserves de Grandvalira pel procediment regular” i que arran de l’accident “del qual va ser víctima, el tracte amb el nostre equip ha estat sempre cordial i correcte, tant amb els equips de pisters com en el nostre centre mèdic”. En fi, salvada de ‘Sálvame’.

Comentaris (6)

Trending