El ‘resistirem’ de la base del MoraBanc Andorra

El club de bàsquet comparteix un vídeo a la xarxa on es veu com diferents jugadors de les categories inferiors entonen la cançó del Duo DinámicoEl tema, publicat originàriament l’any 1988, s’ha convertit en una mena d’himne per a molts dels ciutadans confinats per culpa de la crisi del coronavirus

Comentaris

Des de l’inici del confinament decretat a conseqüència de la crisi del coronavirus, s’han buscat formes de fer-lo més suportable i, de passada, de donar ànims a qui l’ha de mantenir. La música ha estat un dels àmbits que ha servit d’inspiració i, en concret, a Espanya s’ha recorregut a una cançó clàssica: ‘Resistiré’, del Duo Dinàmico. El MoraBanc Andorra, via les xarxes socials, ha volgut sumar-se a la iniciativa.

I ho ha fet mitjançant un vídeo, penjat a Youtube i compartit també per altres canals, en el qual ha comptat -com en altres propostes anteriors- amb la col·laboració dels infants i joves de la base del club. Un bon grapat ha acceptat el repte de cantar el tema i s’ha fet un muntatge amb imatges del pavelló de Govern ple de gent animant l’equip, una imatge que s’espera tornar a veure un cop finalitzi la crisi del coronavirus.

‘Resistiré’ és una cançó del Duo Dinàmica publicada l’any 1988. Ja llavors va tenir un gran èxit, incrementat pel fet d’aparèixer el 1990 a la banda sonora de la pel·lícula de Pedro Almodóvar ‘Atame’. A Espanya, s’ha convertit en un himne per a moltes de les persones que han de mantenir el confinament per culpa de l’expansió de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending