Dos germans i un mateix destí: detinguts per alcoholèmia

La policia va arrestar la matinada de divendres a dissabte, amb deu minuts de diferència, dos parents directes que van donar positiu en dos punts diferents de la xarxa viària

Germans i durant unes hores ‘residents’ al despatx central de la policia. La mitjanit de divendres a dissabte el cos d’ordre va arrestar amb deu minuts de diferència dos germans que van donar positiu per alcoholèmia. Tots dos van ser controlats en dos llocs diferents de la xarxa viària i per motius diferents. Però van acabar passant la nit a les cel·les de l’edifici de l’Obac.

Les fonts consultades no han pogut precisar si havien sortit junts també a sopar o al que fos. El que està clar és que els dos van donar positiu i amb un índex molt similar. Aquestes van ser dues de les vuit detencions que el cos d’ordre va practicar durant la setmana passada per un delicte contra la seguretat en el trànsit. Vaja, per conduir sota els efectes de l’alcohol o més.

En el cas de les detencions dels dos germans, la primera va ser al carrer Doctor Nequi d’Andorra la Vella. La policia va aturar de manera rutinària una motocicleta que circulava per la zona. Faltaven deu minuts per la mitjanit. L’home aturat, un resident de 36 anys, va donar una taxa d’1,43 després de bufar. Per tant, va quedar arrestat.

Deu minuts més tard, sobre el punt de la mitjanit, la policia va haver d’actuar no pas rutinàriament sinó arran d’un accident de danys materials a la zona dels túnels de la Massana. Un cotxe va perdre el control tot sol i es va estampar contra un senyal vertical. Arran d’això la patrulla es va desplaçar fins a l’indret i es va sotmetre el conductor al control d’alcoholèmia. Un resident de 38 anys, germà de l’anterior, va donar 1,56 grams d’alcohol per litre de sang. També va quedar arrestat.

De fet, els dos germans coincidirien al despatx central de la policia i, com aquell que diu, també van passar junts a disposició judicial. Multa econòmica i retirada del permís de conduir per un termini de temps que no ha transcendit i cap a casa. Això sí, a peu o amb taxi. En qualsevol cas, conduint ells mateixos no pas. I no ho faran durant una temporada.

Comentaris

Trending