I la dona cercada era a l’edifici del costat

Policia i bombers busquen durant quatre hores una veïna circumstancialment d’Ordino que s’havia desorientat i s’estava esperant en un immoble que havia confós com el del fill on s’estava aquests dies

Durant quatre llargues i neguitoses hores la policia i els bombers, amb el grup de rescat de muntanya i algun gos ensinistrat inclòs, han estat cercant aquesta mitjanit passada una dona de 60 anys que no havia tornat a casa quan tocava. O quan es pensava. Tot plegat ha acabat amb un feliç ensurt passades les 2 de la matinada quan la mateixa dona ha alertat un fill. La recercada s’havia confós d’edifici i s’esperava en un immoble diferent al que hauria hagut d’anar. Tot plegat a pocs metres un de l’altre.

El sortós incident ha succeït a Ordino. La dona s’hi està circumstancialment. De manera habitual resideix a Encamp, on hi viu un dels seus fills. Però èpoques les passa a la parròquia ordinenca amb un altre descendent. I aquest era el cas. La tarda d’aquest dimarts, vers les 5, la dona va sortir de passeig en direcció a Ordino. La Ruta del Ferro havia de ser el seu camí de tarda. Quan a les 10 de la nit la senyora no havia retornat a casa, la preocupació va començar. I poc després es va alertar la policia.

La desorientada, de seixanta anys, va sortir a les 5 de la tarda de casa d’un fill amb la intenció de passejar per la Ruta del Ferro; poc després de les 2 de la matinada l’ensurt ha acabat amb final feliç

Deurien ser quarts d’onze quan es va activar la recerca policial. I al tomb de mitjanit es va ampliar el dispositiu amb la presència dels bombers. Es va pentinar la Ruta del Ferro, es va buscar per Llorts, per Ansalonga… fins i tot per la Massana. I no hi havia cap senyal de res. Fins que poc després de les 2 de la matinada, la mateixa dona va contactar amb el seu fill. Que no el trobava. Que s’havia endinsat en un edifici i no hi havia manera de trobar el pis que tocava. Amb el descriptiu de l’immoble el fill de la persona desorientada ben ràpid va poder-se situar.

I va resultar que la dona s’havia confós d’edifici i estava, com aquell que diu, en el d’enfront. O al costat. A pocs metres d’on hauria hagut d’anar, vaja. Entre desorientació i confusió, quatre hores de neguit i preocupació. Sortosament, amb final feliç i sense cap mena de dany sofert per la recercada.

Comentaris

Trending