“Deixem de fer tonteries”

Continuen els clams de les autoritats i els ciutadans perquè tanta gent com pugui es confini a casa i es redueixi al màxim l’activitat ordinàriaAlguns comportaments que topen amb les recomanacions sanitàries que s’estan generen indignació i són motiu de denúncia per diferents canals

Comentaris

“Deixem de fer tonteries.” El missatge del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha estat clar. Tant que abans d’acabar la compareixença governamental d’aquest migdia, el portaveu de l’executiu, Eric Jover, l’ha tornat a repetir. Es referien, un i l’altre, a la petició, al clam general, perquè tothom qui no hagi de complir amb un servei essencial es quedi a casa. La majoria de la ciutadania, ho ha reconegut sempre el Govern, està complint. Però encara hi ha qui no fa cas.

De fet, Martínez Benazet es referia a aquells que passegen fent d’home-gos -per cert, els dos protagonistes han demanat perdó per la seva actuació- o aquells que jugaven a pàdel per molt que fos a la seva propietat. Però és que de casos similars n’hi ha molts més. I la ciutadania, confinada a tot estirar des de fa cinc dies, treu foc pels queixals. D’aquí que a través de les xarxes socials i altres conductes es facin circular imatges i vídeos de comportaments que en altres moments serien del tot normals, saludables fins i tot, però que ara són incompatibles amb les recomanacions que es fan.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending