Pel davant i pel darrere

Les ‘mil i una’ formes d’estacionar quan l’espai del carrer de la Unió previst perquè s’hi aparquin els que vulguin carregar la bateria elèctrica està ocupat per algú que no fa pas la feina

Encara que sigui de manera puntual -o de vegades no tan puntual-, el punt de càrrega de vehicles elèctrics que hi ha al carrer de la Unió, al cantó d’Escaldes, es converteix massa sovint en un espai per estacionar-hi. Fins al punt que algun automòbil que tenia necessitat de recarregar la bateria se les ha hagut d’enginyar per poder accedir al punt de connexió. Encara que això volgués dir estacionar de qualsevol manera.

Això sí, estant alerta que no vingués ningú a recriminar res i, en cas que això fos així, indicar que potser a qui se li havia de tocar la cresta era al vehicle que estava ocupant l’espai al carrer destinat a la recàrrega i que no estava fent el que se li suposava.

311186725 915476842748981 509195
El vehicle que volia carregar es va aparcar on va poder per poder evitar la falta d'espai.

La situació ha sorprès els veïns de la zona aquest cap de setmana, que asseguren que no és el primer cop que l’espai d’estacionament per a la recàrrega està ocupat sense que el vehicle en qüestió estigui recarregant i si hi ha algú que realment necessita la màquina, la connexió, ha de fer les mil i una per poder reomplir les bateries.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending