Cotxes de xoc extrem, a l’estil encampadà

El ‘Crash Car’ ha aplegat una trentena de participants i centenars d’assistents a l’espectacle que s’ha celebrat a l’aparcament de Prada de Moles

El soroll dels motors ha envaït Encamp. I no precisament de cotxes nous i relluents, no. Més aviat tot al contrari. Els orgullosos conductors dels vehicles ‘tunejats’ per a participar al ‘Crash Car’ els han passejat primer pel centre de la parròquia i, després, han acudit tots a les immediacions de l’aparcament de Prada de Moles. Allà els esperaven centenars, gairebé milers, de persones per veure un espectacle que és un dels grans atractius de les Festes del Poble.

Després de l’atur obligatori per la pandèmia, les Festes del Poble d’Encamp han tornat a la normalitat. I entre DJ’s a la nit (amb més o menys polèmica), balls de l’Esbart Sant Romà i altres cites, els veïns i veïnes han pogut gaudir d’uns dies com els d’abans de la pandèmia. Amb tot, el toc més distintiu, que ha fet palès que sí, que sí, que tot tornava a la normalitat, ha estat el ‘Crash Car’. Asseguts als turons de gespa, a la part alta i a la més baixa, i per les immediacions de Prada de Moles, gairebé milers de persones s’han aplegat. El motiu i l’objectiu principal, veure la versió encampadana dels cotxes de xoc.

Fins a una trentena de participants, sumant tots els vehicles de les diferents categories. Entre grans, mitjans i petits, tots preparats i tunejats per a donar un bon espectacle. Entre ells, el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica del comú, Nino Marot, un dels veterans en aquesta prova. No ha dubtat en seure al volant del seu cotxe, que no deixava dubte que ho era (amb el seu nom pintat  a la porta), i ha format part de la primera tanda, dels més petits.

A aquesta primera tanda n’han seguit més. Amb vehicles simplement pintats amb aerosols. Altres caracteritzats com Piolín, de ‘Dinoco’, amb papers de diari, traient fum i de les mil maneres que se’ls ha ocorregut als participants per preparar els cotxes per a un futur segur. Perquè per molt pintat o no que entri a la plaça, tots surten igual, destrossats. Xocs entre ells i contra els diferents elements de l’aparcament de Prada de Moles, maleters oberts i motors que, al cap de deu minuts, ja no funcionen. I la gent encantada, cridant i gaudint d’un espectacle que, s’ha fet palès, ja tenien gana de tornar a tenir.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending