El cotxe veloç i la droga que no era de ningú

La policia deté un jove resident que circulava de forma anormalment accelerada per Encamp i que ha donat positiu al drogotest tot i negar, com el seu acompanyant, que l’haixix i la cocaïna localitzada al vehicle fos seva

Han negat igual de veloçment que la droga era seva com ràpid anava el vehicle que conduïa. De fet, la velocitat amb què anormalment circulava per Encamp ha estat el detonador que ha permès localitzar l’haixix i la cocaïna. En definitiva, detingut per un doble delicte: contra la seguretat col·lectiva i contra la salut pública. I això que la droga deia el jove, no era seva.

Tot plegat es remunta a la passada matinada. Passades les quatre. Una patrulla de policia ha divisat un cotxe circulant a una velocitat que no tocava pel nou vial d’Encamp. No tocava la celeritat a la qual circulava. Se li ha donat l’alto i se l’ha controlat. Veient la situació, els agents, segons fonts judicials, han procedit a escorcollar el vehicle. I han trobat petites quantitats tant d’haixix com de cocaïna (mig gram aproximat d’aquesta darrera circumstància).

Primera pregunta (o segona, o tercera, que segur que els uniformats ja n’havien fet unes quantes): de qui era la droga. Veloçment, s’ha dit, tant el conductor com l’acompanyant han assegurat que no era pas seva. Seguidament s’ha procedit a realitzar el drogotest al conductor i, quina ha estat la ‘sorpresa’, que ha donat positiu. En conseqüència ha estat detingut.

De 24 anys i resident al Principat, el jove ja té antecedents diversos de la mateixa naturalesa. Després d’acabar de passar la nit al despatx central de la policia, a darrera hora del matí ha estat posat a disposició judicial i ha estat alliberat després d’un judici ràpid. Vaja, allò de multa econòmica i retirada del permís de conduir per uns mesos.

Comentaris (5)

Trending