El coronavirus ‘frena’ Iker Lecuona

El pilot de Moto GP, resident a Andorra, es va perdre el primer gran premi de València, ja que es va haver de confinar pel positiu del seu germà i ara ha estat ell el diagnosticat amb la malaltia, en el test previ per entrar al Ricardo Tormo

No està de sort el pilot de Moto GP Iker Lecuana. El motorista, resident a Andorra, ha vist com el coronavirus li ha esguerrat per partida doble la seva participació en els dos grans premis que s’han disputat, aquesta setmana i la passada, al circuit Ricardo Tormo de València. Fa uns dies, va haver d’aïllar-se al Principat perquè qui es va contagiar era el seu germà. Aquest dissabte, ha estat ell qui ha donat positiu, que se li ha sotmès al test necessari per accedir al paddock.

Lecuona ha debutat aquesta temporada a la màxima categoria, Moto GP, del Mundial de Motociclisme amb l’equip Red Bull KTM Tech 3. Fins ara suma 27 punts en els grans premis disputats, xifra que volia incrementar en la doble cita al Ricardo Tormo. El coronavirus, però, li ha esmicolat els plans.

El pilot resideix a Andorra amb el seu germà. A aquest, la setmana passada, se li va diagnosticar la Covid-19. Seguint el protocol del Govern, ja que havia estat en contacte amb ell, Lecuona es va haver de confinar a l’espera de si desenvolupava o no la malaltia. Els dies van passar i no va mostrar símptomes. Aquest divendres, les darreres proves realitzades van sortir negatives i, per tant, el motorista va viatjar de matinada cap a València. Volia córrer el segon gran premi consecutiu al circuït valencià.

El motorista es troba bé de salut i no presenta símptomes, però tot fa pensar que, per a ell, la temporada de Moto GP ha viscut el punt final

La sorpresa desagradable l’ha tingut en arribar. Com és preceptiu, abans d’entrar a les instal·lacions, s’ha sotmès a un test ràpid de coronavirus. I aquest cop sí que ha donat positiu. La prova de confirmació no ha variat el resultat i, per tant, no se l’ha deixat accedir al paddock. Novament, es perdia la cursa.

Hervé Poncharal, cap de l’equip Reb Bull KTM Tech 3, ha indicat que el pilot es trobava “devastat”. De res li ha servit sortir a les quatre del matí del Principat, ja que no podrà córrer en un circuït que li porta bons records. Al Ricardo Tormo va ser on la temporada passada Lecuona va disputar la seva primera cursa de Moto GP.

L’aspecte positiu de tot plegat és que el pilot, malgrat el positiu, no presenta símptomes de la malaltia i es troba bé de salut. La part negativa és que tot fa preveure que tampoc pugui estar la setmana vinent al Gran premi de Portugal, que es disputarà a Portimao, i que posarà punt final a la temporada motociclista.

Etiquetes

Comentaris

Trending