A cops de patinet

La policia deté dos joves després d’esbatussar-se enmig de la via pública, a la zona del Clot d’Emprivat

El monopatí amb què circulava un va acabar esdevenint una mena d’arma. El que passa és que els suposats efectes de l’alcohol li van fer perdre força. I al final, el patinet va servir per esbatussar-se en un sentit i en l’altre. Una baralla en tota regla entre dos joves que van acabar detinguts aquest diumenge a la nit a l’avinguda del Consell d’Europa, encara en terme d’Andorra la Vella però tocant a la ‘conflictiva’ zona del Clot d’Emprivat.

Uns veïns haurien advertit la policia que hi havia una baralla entre dos grups. En sentir que s’aproximava una patrulla de policia, la batussa es va dissoldre i de tots els intervinents que hi havia només van quedar els dos que s’estaven pegant. Un jove de 20 anys turista de nacionalitat argentina brandava el patinet. L’adversari, resident de 18 anys, responia a cops de puny i quan va poder birlar-li el patinet al contrincant, perquè li va caure, doncs va usar-lo també com a ‘bat’ per colpejar.

Els dos van acabar detinguts poc abans de la passada mitjanit. Als dos se’ls hi hauria imputat un delicte contra la integritat física i al turista, a més, se li hauria atribuït l’equivalent a atemptat contra l’autoritat perquè no es va estar d’insultar i fins i tot, aparentment, d’amenaçar de mort els agents que van intervenir en la batussa i els van acabar arrestant.

Comentaris (4)

Trending