Una confusió dolorosa

El detingut per agredir un altre home amb un paraigua el passat divendres ho va fer perquè va pensar que duia una caixa d’eines amb la qual havia comès un furt a un restaurant

Comentaris

Santa Coloma, divendres passat. Prop de la mitjanit. Va ser el moment en el qual un malentès va acabar derivant en una agressió. L’autor va pensar que la víctima acabava de cometre un furt.  I va decidir actuar. El va colpejar en diverses ocasions amb un paraigua al cap. Al final, va poder comprovar que l’home no era pas un lladre i la seva acció li va costar una detenció per part de la policia i una imputació per un delicte de lesions.

Els fets van tenir lloc cap a tres quarts de dotze de la nit d’un divendres que, tot s’ha de dir, va ser conflictiu en matèria d’agressions. La policia ja havia hagut de detenir durs persones durant la jornada per fets similars. En aquesta ocasió, potser, hi havia un fet diferenciador. El motiu.

Segons ha explicat la policia en un comunicat, l’autor de l’agressió va veure la víctima. Aquesta duia a sobre una nevera portàtil. Des de lluny i amb la foscor, es va pensar que el que portava era una caixa d’eines. I va dilucidar que l’home sortia d’un restaurant on hi hauria comès un furt amb força.

Llavors, va decidir actuar pel seu compte. En certa forma, fer de justicier i evitar el que pensava que era un delicte. Amb l’única arma que tenia a mà, un paraigua, va procedir a intentar detenir qui es pensava que era un lladre. I va ser contundent. Li va etzibar diversos cops al cap, fet que li va provocar diverses ferides.

Quan la policia es va presentar, va poder constatar que no hi havia cap furt, un cop contrastat que el que duia la víctima era, tot just, una nevera. Per tant, van decidir detenir l’agressor, al qual se l’imputa un delicte de lesions. L’intent de fer-se un heroi no va sortir gens bé.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending