El Comapedrosa, a tocar de casa

EMAP permetrà accedir al refugi del Comapedrosa mitjançant el telecabina de Pal Arinsal i llençarà un forfet per fer-ne ús de les instal·lacions de tota l’estació durant l’any sencer

Mai havia estat tan a prop. Vallnord-Pal Arinsal comença aquesta setmana a gestionar el refugi del Comapedrosa i, fent servir el telecabina ubicat al Coll de la Botella, només caldrà fer una passejada de 30 minuts per arribar-hi. D’altra banda, l’estació oferirà un forfet per tots aquells que vulguin fer-ne ús dels seus telefèrics durant tot l’any per realitzar activitats com ara esquí de muntanya o raquetes de neu a l’hivern i senderisme a l’estiu. 

El director general de Vallnord - Pal Arinsal, Josep Marticella, ha declarat que és tot un orgull gestionar un “refugi emblemàtic” i ha aprofitat per agrair la tasca realitzada pels antecessors. Així doncs, juntament amb el centre d’interpretació del Comapedrosa i l’ofina de turisme, s’oferirà una oferta gastronòmica i de pernoctació “prioritzant sempre el respecte pel medi ambient i la natura”. A més, és potenciaran activitats com ara la caça, la pesca, la ramaderia, el senderisme, les excursions als llacs o la visita a les copes del món que s’organitzen a l’estiu i a l’hivern.

Marticella vol potenciar lactivitat al sector  dArinsal 

Ara per ara, està previst que el refugi, amb una capacitat de 50 persones però reduïda a la meitat pel coronavirus, estigui disponible fins al 13 de setembre i a més a més, si les condicions ho permeten, també es podrà visitar els caps de setmana fins a mitjans d’octubre. Pel que fa a les comunicacions, Marticella ha destacat que tant el refugi com el parc natural del Comapedrosa seran més accessibles que mai gràcies al giny de Pal Arinsal i que les telecomunicacions com ara la ràdio o el wifi també milloraran la seva cobertura.

Pel que fa a la temporada d’hivern, el director general ha avançat durant la roda de premsa que l’objectiu és que també es pugui fer-ne ús del refugi, oferint esmorzars, dinars, senderisme i pernoctació i ha afegit que l’oferta gastronòmica es prepararà al restaurant del Coll de la Botella, que “és d’una gran qualitat”, i arribarà a les instal·lacions del refugi envasada al buit durant tot l’any.

Laccés a les pistes desquí serà de les set del matí a les deu de la nit

D’altra banda, Pal Arinsal ha presentat el forfet Ski&Nature, destinat a aquelles persones que vulguin gaudir de la natura realitzant activitats com esquí de muntanya (sense accés als telecadires) i raquetes de neu a l’hivern i senderisme a l’estiu. Per tant, els usuaris tindran accés als telecabines d’Arinsal, de la Massana i del Coll de la Botella, a les copes del món i a una sèrie de descomptes per un preu de 12 euros al dia o 100 euros els deu mesos.

Per últim, en la mateixa línia que l’any passat, les pistes d’esquí romandran obertes de les 7:00 hores i fins a les 22:00 de la nit, però ara també hi haurà un equip de pisters vigilant per tal que si es produeix una urgència, s’actuï el més ràpid possible.

 

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.