El Comapedrosa, a tocar de casa

EMAP permetrà accedir al refugi del Comapedrosa mitjançant el telecabina de Pal Arinsal i llençarà un forfet per fer-ne ús de les instal·lacions de tota l’estació durant l’any sencer

Mai havia estat tan a prop. Vallnord-Pal Arinsal comença aquesta setmana a gestionar el refugi del Comapedrosa i, fent servir el telecabina ubicat al Coll de la Botella, només caldrà fer una passejada de 30 minuts per arribar-hi. D’altra banda, l’estació oferirà un forfet per tots aquells que vulguin fer-ne ús dels seus telefèrics durant tot l’any per realitzar activitats com ara esquí de muntanya o raquetes de neu a l’hivern i senderisme a l’estiu. 

El director general de Vallnord - Pal Arinsal, Josep Marticella, ha declarat que és tot un orgull gestionar un “refugi emblemàtic” i ha aprofitat per agrair la tasca realitzada pels antecessors. Així doncs, juntament amb el centre d’interpretació del Comapedrosa i l’ofina de turisme, s’oferirà una oferta gastronòmica i de pernoctació “prioritzant sempre el respecte pel medi ambient i la natura”. A més, és potenciaran activitats com ara la caça, la pesca, la ramaderia, el senderisme, les excursions als llacs o la visita a les copes del món que s’organitzen a l’estiu i a l’hivern.

Marticella vol potenciar lactivitat al sector  dArinsal 

Ara per ara, està previst que el refugi, amb una capacitat de 50 persones però reduïda a la meitat pel coronavirus, estigui disponible fins al 13 de setembre i a més a més, si les condicions ho permeten, també es podrà visitar els caps de setmana fins a mitjans d’octubre. Pel que fa a les comunicacions, Marticella ha destacat que tant el refugi com el parc natural del Comapedrosa seran més accessibles que mai gràcies al giny de Pal Arinsal i que les telecomunicacions com ara la ràdio o el wifi també milloraran la seva cobertura.

Pel que fa a la temporada d’hivern, el director general ha avançat durant la roda de premsa que l’objectiu és que també es pugui fer-ne ús del refugi, oferint esmorzars, dinars, senderisme i pernoctació i ha afegit que l’oferta gastronòmica es prepararà al restaurant del Coll de la Botella, que “és d’una gran qualitat”, i arribarà a les instal·lacions del refugi envasada al buit durant tot l’any.

Laccés a les pistes desquí serà de les set del matí a les deu de la nit

D’altra banda, Pal Arinsal ha presentat el forfet Ski&Nature, destinat a aquelles persones que vulguin gaudir de la natura realitzant activitats com esquí de muntanya (sense accés als telecadires) i raquetes de neu a l’hivern i senderisme a l’estiu. Per tant, els usuaris tindran accés als telecabines d’Arinsal, de la Massana i del Coll de la Botella, a les copes del món i a una sèrie de descomptes per un preu de 12 euros al dia o 100 euros els deu mesos.

Per últim, en la mateixa línia que l’any passat, les pistes d’esquí romandran obertes de les 7:00 hores i fins a les 22:00 de la nit, però ara també hi haurà un equip de pisters vigilant per tal que si es produeix una urgència, s’actuï el més ràpid possible.

 

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending