Ciclistes salvadors de 'Bambi'

Tres dels professionals de la bicicleta que viuen al Principat van localitzar una cria de daina enmig de la carretera al Coll d’Ordino i es van encarregar d’avisar els banders perquè se’n fessin càrrec

A mitja jornada d’entrenament, al capdamunt del Coll d’Ordino, se’ls va aparèixer un bambi. Com si enmig d’una pel·lícula de Disney fossin, tres dels ciclistes professionals que resideixen al Principat van aturar les seves bicicletes i van esperar l’arribada dels banders per tal que es fessin càrrec de la la cria de daina. El seguiment que fan dels professionals de la bicicleta periodistes d’arreu convertirà probablement en viral la ‘gesta’ dels corredors.

Es tracta de l’holandès del Jumbo Visma Robert Gesink, que gràcies al seu just domini del castellà va ser l’encarregat de contactar amb els agents del cos forestal; i dos ciclistes de l’Education First: el canadenc Michael Woods (encarregat de penjar a les xarxes socials les imatges) i el danès Magnus Cort Nielsen. Tots tres s’entrenaven aquest dissabte per les carreteres del país quan enmig de l’asfalt van veure el bambi. Es van aturar i van avisar els banders.

 

Al cap d’una estona, dos agents del cos rural es van presentar amb el seu vehicle fins al lloc on se’ls havia indicat, al capdamunt del coll que ‘uneix’ les parròquies d’Ordino i de Canillo i es van fer càrrec de la situació després d’explicar als ciclistes que quan es troba una cria d’aquesta espècie animal no s’ha de tocar, perquè en cas contrari la mare de la criatura l’acaba refusant. Els ciclistes van assegurar convençuts que tocar en bambi no l’havien tocat.

 

 

Comentaris (1)

Trending