Castells de sorra a la ‘platja’ d’Andorra la Vella

Una desena d’infants juguen a les pistes de vòlei-platja del Parc Central en un acte més de la festa major de la capital

Una desena d’infants, en un matí de dilluns de festa major sense que la calor colli com altres dies, juguen a construir castells de sorra a les pistes de vòlei-platja que hi ha ubicades en un extrem del Parc Central. Tancades aquests dies a la pràctica de l’esport en motiu de la celebració festiva d’Andorra la Vella, els més menuts -i no tant menuts ja- s’entretenen amb la sorra, les pales i les gallades en els formats corresponents.

No és que sigui un acte multitudinari ni molt menys, però respon, com divendres ja va dir la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, a la voluntat de ‘descentralitzar’ activitats per evitar aglomeracions i alhora oferir un repertori variat d’actes o activitats per poder fer amb l’objectiu que tothom, poc o molt, trobi el seu espai, el seu moment, i la seva ‘cosa’ per poder viure d’una manera o altra la festa gran de la parròquia.

Eren poc els infants que sota l’atenta mirada d’un parell o tres d’adults construeixen els seus castells. I per molt que Andorra disti del mar, ben pocs podrien pensar que allò, aquests dies que no hi ha jugadors de vòlei, no és una platja. Pels castells de sorra i per l’afició dels practicants ho semblava i de debò.

Comentaris

Trending