El cap de setmana Mola

(AMB VÍDEO) Música coral i activitats infantils omplen el parc a tocar el comú d’Escaldes, que va recuperant tots els actes previs a l’esclat de la pandèmia

Si al Prat del Roure hi ha gastronomia, les activitats infantils, familiars, es traslladen al Parc de la Mola. I tan pinxos. L’espai a tocar del comú d’Escaldes s’ha omplert durant tot el cap de setmana d’activitats essencialment destinades als infants. Però també als seus acompanyants. I als jocs tradicionals per a la mainada s’hi ha afegit aquest matí les actuacions dels cors d’Encamp i d’Andorra. I un vermut mentre la música coral sonava al peu de les escalinates de Caldea.

Contes, actuacions musicals amb els Beatles com a excusa o allò dels retallables i pintar-se la cara. De tot hi ha hagut, una mica si més no, per distreure la mainada al denominat Petit cap de setmana organitzat pel comú d’Escaldes, que recupera -de fet, com gairebé tothom- tots aquells actes que l’esclat de la pandèmia va estroncar. A diferència d’altres anys, i amb l’Andorra Taste encara en marxa, ara en la seva versió popular, el certamen infantil ha hagut de canviar d’emplaçament.

Però tot plegat ha estat un mal menor. De fet, el Parc de la Mola i les escales que porten al termolúdic dissenyat per Jean-Michel Ruols han estat un magnífic escenari per a les interpretacions musicals i les coreografies -més que dignes, en alguns casos brillants- dels dos cors. Un fill de l’altre encara que en aquest cas el dels adults va posar-se en marxa després de l’embranzida agafada per la coral dels adolescents, dels estudiants que al seu dia estaven a l’aixopluc de l’escola de segona ensenyança d’Encamp.

Les peces -més tranquil·les algunes, més ‘canyeres’ d’altres- han estat l’excusa per fer un vermut que, però -i se’n queixava somrient el director dels cors-, ha impedit que els moviments dels intèrprets tinguessin més seguiment per part de la platea. Però els cops de mans i les ovacions no han faltat. El cap de setmana, almenys aquest, mola.

Comentaris

Trending