“Amb mascareta, si us plau”

La presència de Joan Carles Camp, que admet tenir Covid, causa certa incomoditat a alguns dels assistents a la sessió del Consell General just l’endemà de la crida de Salut a extremar les precaucions

Que la Covid -i altres malalties respiratòries- van a l’alça està clar. Les dades donades pel mateix Govern així ho evidencien. I pot afectar qualsevol persona, fins i tot els consellers generals. Així s’ha constatat en l’inici de la maratoniana sessió que s’està celebrant aquest dijous a seu parlamentària. Joan Carles Camp, de Terceravia, pateix el coronavirus però ha hagut d’acudir al ple i el fet que, en algun moment, no dugués mascareta, ha generat una evident incomoditat entre els presents, cap de Govern inclòs.

Camp ha estat, de fet, el primer conseller general a intervenir. Li tocava en qualitat de ponent de la modificació de la Llei qualificada de la Justícia. I ha revelat a la cambra que té Covid. En finalitzar la seva intervenció, la síndica general, Roser Suñé, li ha volgut recordar que havia de dur la mascareta.

Quan el parlamentari massanenc ha pujat al faristol per exposar la posició del seu grup, Terceravia, sobre la llei se l’ha tret per parlar amb més comoditat. Davant el rumor que s’havia aixecat a la cambra, Suñé li ha tornat a demanar que se la posés. Ha estat llavors quan el cap de Govern ha intervingut.

Espot ha apuntat que, potser, s’havia malinterpretat el comentari de Camp. “Volia dir que havia passat la Covid?”, ha demanat. I llavors el conseller general li ha aclarit. Ara mateix està malalt. De fet, ha explicat que “vaig demanar poder intervenir des de casa, però ahir em van trucar i em van demanar si podia venir presencialment”. La mateixa Suñé així ho ha confirmat i ha recordat que l’actual normativa sanitària ho permet. “Sí, però amb mascareta”, ha remarcat el màxim responsable de l’executiu.

I així ha continuat Camp durant tota la sessió. Amb la protecció facial i amb una distància de seguretat -una cadira de separació- amb els altres consellers. Just, tot s’ha de dir, l’endemà que, des del Gover, s’alertés de la necessitat d’incrementar les precaucions davant un clar repunt de les infeccions respiratòries, Covid inclòs.

Comentaris (3)

Trending