Abocador de terra o millora de finca?

Es veu amb estupefacció el moviments de terres que fa temps que duren a les Bordes de la Casa als Cortals d’Encamp, en una zona on l’activitat constructiva hi ha proliferat força els darrers temps

D’entrada, fa certa basarda trobar-te amb aquell moviment de terres al bell mig d’un paratge que alguns haurien volgut verge per sempre. A l’indret de les Bordes de la Casa, als Cortals d’Encamp. Passavolants que no recorrien aquell paratge des de feia temps temien una nova actuació constructiva. Per ara sembla que no és així. Però tanta terra acomulada… és un abocador o una millora de finca?

Als Cortals d’Encamp l’activitat constructiva hi ha proliferat molt els darrers temps. Construccions notables. Unifamiliars amb certa requesta. Xalets. I aquests moviments de terra que fa temps que duren i que no tenen ni solució ni, aparentment, sanció. La intenció suposada era anivellar el terreny. I amb aquesta intenció presumpta, el propietari dels mateixos hauria anat acumulant a la zona terres provinents d’obres de l’entorn.

En fi, que el que podria ser una millora de finca seria també un abocador il·legal de runes o a l’inrevés. Que ja se sap que a toro passat, després les qüestions es regularitzen. Política de fets consumats, en diuen. Sia com vulgui, fa temps que es va valorar la situació i es plantejava fins i tot la possibilitat d’adoptar mesures. Ara, de moment, i en ser demanat formalment per la qüestió el comú d’Encamp, hi ha hagut mutisme. És agost, ja se sap. I qui dia passa, any empeny.

Comentaris (15)

Trending