El refugi de l’Angonella es converteix en un ‘femer’

Diversos excursionistes que aquest cap de setmana han passat per la infraestructura ordinenca denuncien la brutícia que hi deixen altres usuaris

Estat que presentava aquest diumenge el refugi de l'Angonella.
Estat que presentava aquest diumenge el refugi de l'Angonella. TWITTER/A. PIFARRÉ

Diferents excursionistes que aquest cap de setmana han passat en un moment o altre pel refugi de l’Angonella han denunciat a través de les xarxes socials i han posat en coneixement, per exemple, dels banders o del comú d’Ordino l’estat de degradació que presentava el refugi no guardat de l’Angonella. Altres usuaris haurien deixat la infraestructura feta una mena de femer.

Papers, plàstics, ampolles… de tot i més van deixar en les instal·lacions del refugi sense cap mena de mirament. I, encara, el poc que van arreplegar i dipositar en bosses ho van deixar en les immediacions del refugi sense cap mena de mirament. L’estat que presentava l’equipament producte de la deixadesa d’alguns dels usuaris era d’allò més lamentable. Malgrat que evidentment no és una conducta habitual entre els usuaris, sí que comportaments com aquesta es repeteixen estiu rere estiu segons que han clamat alguns dels excursionistes que de manera assídua acudeixen a les muntanyes del Principat i fan ús d’aquestes instal·lacions.

Comentaris

Trending