Els pacients encara actius de coronavirus baixen de la trentena

En les darreres hores s’ha registrat un positiu més, que eleva a 764 els detectats al país des de l’inici de la pandèmia, mentre que tres persones més han obtingut l’alta

L'hospital de Meritxell té ingressats actualment només una persona.
L'hospital de Meritxell té ingressats actualment només una persona. Toni Solanelles

Els casos actius de coronavirus ja es troben per sota de la trentena. Almenys, aquells que s’han detectat a través del sistema sanitari i no pas amb el programa de tests massius. Així es desprèn de l’actualització de dades facilitada pel Govern. En les darreres hores s’ha trobat un nou positiu, fet que situa el total en 764. És tracta del tercer en les darreres dues setmanes.

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha estat l’encarregat d’actualitzar el balanç de l’epidèmia, encara sense els pacients que s’han pogut trobar gràcies a la doble ronda de tests d’anticossos. En les darreres 24 hores, les proves PCR han confirmat un nou cas positiu, el primer després de quatre dies sense cap increment. Això situa el total des de l’inici de l’epidèmia en 764.

Malgrat aquest cas nou, l’evolució de la pandèmia continua sent positiva. Una jornada més s’ha incrementat la xifra de persones que han obtingut l’alta mèdica i, per tant, es redueix la de pacients que encara pateixen la Covid-19. Entre els primers, hi ha tres recuperats més i ja arriben als 684. Això situa els casos encara actius per sota de la trentena. Concretament, en 29. Pel que fa a les defuncions, es mantenen les 51 confirmades des de fa ja més de dues setmanes.

casos totals coronavirus 29 maig

Entre els nous curats hi ha un dels set professionals del món sanitari que havien estat contagiats amb el coronavirus. Ara només queden sis en aquesta condició. També segueix malalt un membre dels cossos especials.

nous casos coronavirus 29 maig

Pel que fa a l’hospital, la situació segueix està controlada, sense que hi ha una pressió excessiva sobre el sistema sanitari. De fet, els quatre pacients ingressats estan a planta, però cap d’ells a la unitat de cures intensives (UCI).

casos actius coronavirus 29 maig
 

Etiquetes

Comentaris

Trending