Els Serradells, un motor per a la parròquia

carmona gonzalez samarra removebg preview copy

Dolors Carmona, Sergi González i Lídia Samarra

Consellers de comú de PS + Independents d’Andorra la Vella

Comentaris

El 22 de novembre del 2018 es produïa un incendi al centre esportiu dels Serradells que deixava bona part de la instal·lació inutilitzada. No reobriria les seves portes fins a principis de l’any següent, i només ho faria amb la part no afectada pel foc. La piscina olímpica, que recordem és l’única d’aquestes característiques del país, continua tancada avui en dia. Així doncs, fa més de dos anys que està tancada, i cal tenir en compte que l’estiu abans de l’incendi va estar tres mesos en parada tècnica.

I encara hi ha un llarg camí a recórrer abans que els Serradells puguin tornar a obrir al 100%. Com a mínim 14 mesos més segons les previsions que la majoria va fer públiques en la represa de les obres, a principis d’aquest febrer.

“Celebrem la represa dels treballs, al nostre entendre prioritaris, que han de permetre tornar a disposar d’un equipament que considerem com un motor per a la parròquia, però també per a tot el país”

Així doncs, la ciutadania d’Andorra la Vella, i també del país, haurà estat uns tres anys i mig sense poder fer ús d’aquest servei públic. Un equipament essencial per al seu benestar i la seva salut.

Des del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Andorra la Vella celebrem la represa dels treballs, al nostre entendre prioritaris, que han de permetre tornar a disposar d’un equipament que considerem com un motor per a la parròquia, però també per a tot el país. Un motor, no només perquè fomenta la pràctica esportiva, amb repercussions positives en la salut dels ciutadans, sinó també a nivell econòmic i social.

El centre esportiu dels Serradells era, abans de l’incendi, un lloc de reunió i amb diversos negocis i activitats funcionant al seu interior, des del bar-restaurant fins als comerços i activitats relacionades amb l’esport i la salut, sense oblidar les activitats extraescolars i de clubs que s’hi realitzen. Un moviment gens menyspreable des del punt de vista de la dinamització econòmica i social de la parròquia i del país.

Aprofitem per a reiterar a l’equip de govern del Comú d’Andorra la Vella la nostra voluntat de participar i col·laborar en les reunions de seguiment de les obres, que ens permetran estar al dia d’aquesta anhelada reforma i posar el nostre granet de sorra, aportant un altre punt de vista, sempre necessari en obres i instal·lacions d’aquesta magnitud.

Només ens queda confiar que no hi hagi més entrebancs en la reconstrucció i que el centre esportiu dels Serradells recuperi la seva vitalitat per així també contribuir en la dinamització de la parròquia a nivell econòmic, social i esportiu.

Comentaris (4)

Trending