La mascarada

Comentaris

Vaig riure dels que feien pa a casa i dels japonesos que van amb mascareta. Avui estic amb la cara i el nas tapat fent cua al supermercat. Perquè no vull que ens passi com als de l'anunci de Casa Tarradellas amb set persones tancades en una casa i amb un fuet. Al darrere tinc dues dones que semblen sortides dels contes misògins de Patricia Highsmith. Porten un sergent a dins del carro de la compra. Les espitja la seva pulsió d'imposar a la resta l'ordre que hi ha en el seu cap.

Entre queixa i lamentació per la cua deuen malparlar contra Rajoy perquè en el quilòmetre fa millor crono que elles, o preguntant-se que passarà amb la sèrie 'Cuentáme' quan arribi el febrer del 2020. Les dues tenen un malhumor enciclopèdic. Una renya un repartidor que passa, segons ella, massa a prop i l'altre crec que dona ordres perquè una mena de bolquer li tapa la boca i li atrapa les paraules. A l'hora d'entrar utilitzen el carret com si fos una ofensiva dels tancs alemanys a la batalla de les Ardenes. Ho han fet a tota velocitat com aquella senyora que sempre era la primera a les rebaixes d'El Corte Inglés.

Un cop a dins i fora del seu radi d'acció he obert amb facilitat les bosses de plàstic tot i portar els guants. Crec que fins i tot podria treure l'embolcall d'un Chupa Chups amb ells posats. Però no havia comptat que havia de pesar la fruita i enganxar-hi a la bossa l'etiqueta amb el preu i el pes. Ha estat un xou. Si aquesta nit revisen les càmeres de seguretat, es faran un panxot de riure. Al final he pogut arribar a la caixa però després de pagar han sonat totes les alarmes. Duia una etiqueta enganxada a la màniga. Solucionat el darrer entrebanc, m'he posat un Halls ultrafort a la boca i la mascareta. Se m'han obert de cop tots els porus de la cara. Ara entenc perquè els japonesos tenen la pell de la cara tan bé.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.