D'un pare a una directora-gerent

Comentaris

Quina vergonya d’empreses que tenim al nostre país o millor dit quina vergonya de directors. O de gerents, en aquest cas. Un dia et posen a dalt de tot i al següent, quan dius que vols guants i mascaretes per poder treballar, quan dius que no estàs d'acord amb la imposició de fer d'un dia per l'altre totes les teves vacances, et pretenen enfonsar. I això que solament estàs demanant poder tria una part de les vacances tal com diu la llei. 

Però no, la directora-gerent reitera vàries vegades que el seu acte és legal. I a sobre, has d’escoltar dita directora com pronuncia frases com ara: “et vull fotre fora”, “no tens motivació” o “sinó et faré la vida impossible i al final tindràs que plegar”.

La meva frase per ella és: tu també ets mare i algun dia els teus fills es trobaran amb un ésser com tu.

La meva frase per ella és: tu també ets mare i algun dia els teus fills es trobaran amb un ésser com tu

El meu fill en cap moment ha demanat res fora de lloc, ja que guants i mascaretes són una seguretat per tots els treballadors i més encara d'aquesta entitat privada amb fons públics com és CTRASA. L'únic que volen és una seguretat per tots els treballadors i les seves famílies.

Fa més de cinc setmanes que per desgràcia tenim aquesta pandèmia, la del Covid-19 i fins ahir no portaven ni guants, ni màscares adequades per protegir-se del virus. A la fi ja tenim mascares i guants però per mi és un gran disgust tot plegat ja que mai m’he trobat amb una situació com aquesta. I que et diguin que el pitjor de la feina no és el coronavirus sinó d’altres coses, que són pitjor…

M.I. Sr. Cap de Govern Xavier Espot

M.I. Sra. Ministra Sílvia Calvó

La meva queixa és contra la directora-gerent de l'empresa CTRASA.

Per la manera, per la prepotència i per la mala educació. No es pot tractar ningú així i menys quan estàs fent fer horaris que van de les 6 del matí a les 2 de la tarda i de les 2 de la tarda a les 10 de la nit. Ja n’hi ha prou d’amagar-se darrere la figura del seu home, del seu marit.

ESTEM TOTS PER AJUDAR i NO PER APROFITAR-NOS DELS ÉSSERS MÉS FEBLES

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending