Els comitès parroquials agafen energies renovades

josep fuste removebg preview

Josep Fusté

Candidat d’Acció + independents de la Massana

Comentaris

La política és una d’aquelles vocacions passionals que desgasten al mateix nivell que enriqueixen la persona. Per això sempre hem sentit dir a polítics de renom dir que el més recomanable és que sigui un camí breu. Una cursa d’etapes en les quals dones el màxim de tu mateix per ajudar als ciutadans les vint-i-quatre hores del dia durant un temps determinat. És per això que en l’àmbit polític es fa tan necessari renovar energies.

En aquest context, a Liberals hem renovat bona part dels òrgans de direcció dels comitès parroquials. Primer, per complir el que estableixen els estatuts del partit, en un exercici de transparència normativa. Segon, per impulsar enèrgicament les nostres bases i, tal com vam fer al novembre quan vam renovar l’Executiva, omplir-nos d’aire fresc per assolir tots els reptes. 

“Els Liberals fem política des del territori pensant en el país. Tenim clar que Andorra evoluciona constantment i les inquietuds cada vegada són més nombroses. És per això que els ciutadans s’acosten a Liberals per ser escoltats i trobar solucions”

Els Liberals fem política des del territori pensant en el país. Tenim clar que Andorra evoluciona constantment i les inquietuds cada vegada són més nombroses. És per això que els ciutadans s’acosten a Liberals per ser escoltats i trobar solucions. I el partit, que aquest 2022 compleix trenta anys d’història, s’ha anat adaptant als temps. Per tornar aquesta confiança a la societat encetem un projecte renovat, amb membres de totes les edats i on prestarem especial atenció tant als joves com als més grans. El nostre compromís és amb la ciutadania, però volem bolcar bona part dels esforços en els col·lectius més vulnerables. Després de dos anys de pandèmia ens continuem apropant als nostres veïns perquè ens expliquin de primera mà les dificultats que estan vivint. 

Des dels comitès parroquials continuarem posant fil a l’agulla als problemes que existeixen. Confio en la capacitat d’aquests òrgans per ser propers, transversals i on tothom té cabuda. És l’entorn perfecte per aportar noves idees, inquietuds i veure com es poden solucionar les dificultats des de la tolerància i la solidaritat. Tothom que tingui ganes de treballar pel país i per la societat és benvingut a Liberals.

Comentaris (2)

Trending