Un MoraBanc espès estrena l’Eurocup amb derrota a Mònaco

El conjunt que entrena Ibon Navarro no aconsegueix esvair els dubtes dels primers partits a la Lliga Endesa i cau amb claredat (82-66) davant l’equip d’Ennis i Sané

Comentaris

Una jugada del partit.
Una jugada del partit.
El MoraBanc Andorra continua mostrant més ombres que clars en aquest inici de temporada. El conjunt que entrena Ibon Navarro ha alçat el teló en la competició europea amb una clara derrota a Mònaco. El conjunt andorrà va anar sempre pel darrere en el marcador i, més greu encara, damunt la pista. L’encert exterior en moments clau de l’equip on enguany juguen els exAndorra Dylan Ennis i Landing Sané, i les moltes pilotes perdudes pels tricolors van condemnar clarament els del Principat dels Pirineus (82-66).

Navarro va posar en pista al pavelló Lluís II del Principat monegasc el que ve sent el cinc tipus, amb Hannah, Senglin, Todorovic, Sy i Diagne. Entre les faltes ràpides del base americà i la poca conjunció andorrana, el MoraBanc ben aviat es va veure pel darrere tot i que el matx es va iniciar amb una falta antiesportiva dels locals, que pràcticament no tenien suport en unes grades buides, buidíssimes. Això, però, no va ser cap escull per als de Sasa Djordjevic. Amb tot, el primer quart va ser relativament equilibrat malgrat que la fluïdesa dels locals i la seva major intensitat era evident.

En el segon quart les distàncies encara es van obrir i es van evidenciar més les mancances que està demostrant l’equip andorrà en aquest inici de temporada. Molts dubtes, poca conjunció. Fins a disset possessions, en molts casos per errors no forçats, ha acabat perdent un MoraBanc que mai no ha pogut acostar-se de veritat al seu adversari. Els quinze punts de diferència al descans (47-32) eren el clar reflex de la diferència entre els uns i els altres. Navarro es desesperava.

La xerrada al vestidor ha semblat en retornar damunt el parquet que havia servit d’alguna cosa. Els andorrans, amb Todorovic com a millor home (14 punts), han arribat a posar-se, per moments, per sota dels deu punts de marge, però no ha estat suficient per aconseguir res de positiu. Els desencerts en moments importants i, també, els triples anotats pel Mònaco després de petites ratxes en què semblava que els andorrans podien tornar a entrar de totes tots en el partit han fet impossible qualsevol possibilitat de remuntada. 



Fitxa tècnica

AS MÒNACO (82): Bost 12, Buckner 11, Ouattara 12, Tillie 5, O’Brien 16 -cinc inicial-, Clemmons 12, Lacombe 2, Yeguete 8, Ennis 4 i Sané.

MORABANC ANDORRA (66): Hannah 6, Senglin 8, Todorovic 14, Sy 5, Diagne 11 -cinc inicial-, Massenat 7, Walker 6, Musli 5, Pérez 4, Llovet, Colom, i Jelinek.

Àrbitres: Gkontas, Ovinov i Nikolic

Parcials: 19-13; 47-32; 67-55; 82-66



 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending