Grandvalira formalitza el suplement ‘ordinari’ de 90 euros pels productes combinats amb Arcalís

Ara per ara es poden adquirir forfets de temporada i tiquets de dilluns a divendres; l’extra per als esquiadors d’entre 65 i 69 anys és de 25 euros i de 47 en el cas dels adolescents (de 12 a 17 anys)

Comentaris

-
-
A poc a poc i després de l’anunci de la continuïtat de Grandvalira, el domini va ordenant les ‘seves coses’. La proximitat de la Fira d’Andorra la Vella imposa una urgent fixació de preus en el cas dels productes combinats amb Arcalís, que també passa a integrar-se a la marca fins ara coliderada per Saetde i Ensisa. A través del seu portal i com ja preveia fer Saetde, Grandvalira acaba d’oficialitzar el suplement de 90 euros en el cas del públic adult que vulgui sumar l’estació d’Ordino a l’oferta que fins ara ja donava el domini més gran del sud d’Europa.

Així, el preu ordinari del forfet de temporada serà de 800 euros a Grandvalira i 890 si, a més a més, es vol poder esquiar també a Arcalís, tal i com es pot comprovar en la graella de preus del seu web corporatiu. Durant la fira el preu vàlid serà el de promoció, que fa que els productes esmentats valguin, respectivament, 640 i 730 euros. La combinació entre Grandvalira i Ordino Arcalís també serà vàlida en el cas del forfet de setmana (de dilluns a divendres) i en els dels residents, que té un preu únic de 310 euros o 400 si s’hi afegeixen les pistes que gestiona Secnoa.

De tarifes n’hi ha de diferent naturalesa. Així, per exemple, els residents concretament a Canillo o els empadronats als municipis de l’Alt Urgell o la Cerdanya també gaudeixen de preus específics en el forfet de temporada i poden optar al combinat amb Arcalís. De forma general, el suplement per poder esquiar a Ordino és de 47 euros per als adolescents, és a dir, entre 12 i 17 anys, i de 15 euros per als infants (de 6 a 11 anys). En el cas dels sèniors (de 65 a 69 anys) el suplement per poder esquiar a Arcalís se situa en 25 euros. Per sota de sis anys i per sobre de 69 el forfet és gratuït.

Comentaris (1)

Trending