Estupefacció a Escaldes pel passeig de ‘l’home-gos’

(AMB VÍDEO) Emulant situacions que passen a països veïns, dos joves es distreuen fent veure que l’un és l’amo que treu a passejar l’altre, que fa de ca

Comentaris

-
-
Treure el gos a passejar és una de les tasques que permeten sortir de casa a Espanya, on hi ha declarat l’Estat d’alarma. La situació no pot arribar legalment a Andorra malgrat que sí que es demana que la gent es confini a casa. Però no tothom ho entén. O més encara, el confinament acaba per avorrir i buscar maneres estrafolàries de matar el temps. A Escaldes ho saben prou. Fa una estona ha causat estupefacció veure com dos joves emulaven un propietari passejant un gos. Tos dos més o menys disfressats.

L’escena s’ha pogut veure entre la zona de les piscines escaldenques i la plaça de l’Església, a l'avinguda Copríncep de Gaulle. Els veïns, com es pot veure en les imatges gravades per un d’ells, no sabien massa com reaccionar. La situació no ha passat de l’anècdota enmig del caos, el neguit i l’estupor que està generant la crisi del coronavirus, de desenvolupament incert. Els nois no han anat més enllà de fer la brometa. No hi ha hagut intervenció policial, com sí que hi està sent en altres punts per evitar aglomeracions i situacions no recomanables en l’estat actual de la situació provocada pel Covid-19.

 

Comentaris (12)

Trending