Mauro Vergara es consolida com a cap del servei de Traumatologia

La renúncia de David Roca va encetar un concurs intern per trobar-li un substitut, que finalment serà qui havia estat el coordinador clínic i qui ja estava assumint el lideratge de l’àrea en funcions

P

P. Candel | T. Solanelles

Comentaris

Consultes de traumatologia.
Consultes de traumatologia. saas

El concurs per trobar un substitut per a David Roca com a cap del servei de cirurgia ortopèdica i traumatologia (COT) s’ha resolt a favor del doctor Mario Vergara. Havia estat, fins a la renuncia de Roca, coordinador clínic de la unitat i, des de llavors, havia assumit el lideratge de l’àrea en funcions. Era un dels dos noms que sonaven amb força, conjuntament amb el de Vincent Marot.

Fa una mica més d’un mes que el doctor Roca va presentar la seva renúncia com a cap de Traumatologia, i el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) es marcava l’objectiu de trobar-li aviat un substitut. Mentre, Vergara va agafar el lideratge de la unitat. Havia estat coordinador clínic, amb llarg recorregut a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. El director assistencial, Marcos Gutiérrez, va marcar un marge d’entre tres setmanes i un mes per trobar algú que ocupés la plaça del Roca i, dia amunt, dia avall, s’han complert les expectatives.

Al llarg dels pròxims dies es farà oficial la consolidació de Vergara al capdavant del COT, mentre que Roca es mantindrà com a traumatòleg ras. D’aquesta manera, s’entén que es pretén donar certa continuïtat a la feina feta durant els darrers quatre anys amb una persona que té experiència. De fet, el nom de Vergara ja havia sonat amb força tot just abans del fitxatge de Roca, quan no es va renovar Josep Maria Muñoz. Malgrat això, la proximitat amb una condemna pactada per una mala praxi va evitar que ocupés el lloc que, finalment, ha acabat ocupant.

Gutiérrez apuntava, en el seu moment, que es valorarien totes les candidatures i propostes en consideració. Però el nom de Vergara ja sonava amb força, juntament amb el de Vincent Marot. Amb tot, caldrà veure quina és la línia que se segueix al servei de traumatologia de l’Hospital, que ha estat rebent crítiques de forma continuada per la seva sobredimensió. Tot apunta, però, que la intenció és precisament continuar amb el fet per Roca fins ara.

Comentaris

Trending